Kon: Nosićemo maske do proleća

Ostavite komentar

 1. Dr. Kon , ustani , sedi 1 zakljucno. Covece kako te nije sramota da se stalno pojavljujes i lupetas. Svaki put druga prica , cujes li ti sebe.

  1. Kakav kec? Nego: ustani, vrati cin, nalevo krug i trkom u staracki!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Neki ovde nece docekati prolece .
  Niste rekli koje prolece i koje godine .
  Oj drugovi , jel Vam zao ,
  Rastanak se primakao ,…

 3. Ovo je slika i prilika nase struke koja upravlja ovom krizom. Covek upravlja krizom a nema pojma sta je uzrok krize. Zalosno. I sto je najopasnije – misli da zna. Odlazi ne trebas nikome. Nikakav novi virus ne postoji., osim virus straha u glavama ljudi da ne nazebu. I taj virus straha ce zavrsiti posao, a to je da svi dobijemo „vakcinu“, ali ona nece biti od nikakvog virusa.

 4. A onda ce cika dileri koji ne diluju maske i testove doci kod kolege Kona i objasniti mu neke naucne stvari i dati mu ponudu koju nece moci da odbije vezano za utakmice i nocne klubove… prodana dusa sad opet drobi posle izbora.

 5. Ti možeš da nosiš masku i do kraja života, najbolje je i da spavaš sa njom. Mi slobodoumni, sa mozgom, niti smo ikad stavili masku, niti ćemo ikad.

 6. Pa naravno da ćemo nositi, morate da otplatite mašine za proizvodnju istih koje ste kupili, pa još jedan džip, pa stan u Bgd na vodi,pa……

  1. Zanima me kada cemo moci da se lecimo normalno? Ima I drugih bolesti koje su, izgleda ukinuli! Nek’ nam jave, da znamo?

 7. Jel ovaj stručnjak čuo vest iz prošlog meseca, da broj antitela na ovaj virus drastično opada posle 3 meseca?
  Koja vakcina i imunizacija „krda“ će nam tad pomoći, na proleće?
  Ili ćemo da slušamo za 8 meseci kako je iznenađen I da nešto nije očekivao?
  Odlazi čoveči, ugasi se, nestani sa ekrana.

 8. Doktor Kon isuviše priča i unosi nervozu gde god se pojavi. Što gospodin epidemiolog ne učini nešto da se virus iskoreni? A onda će na proleće da kaže da je virus mutirao u spoju sa prolećnim alergijama!
  Oa će da paniči još malo dok ne uveze sumnjive vakcine. Neka da ostavku, pa da vidimo kako će i virus da je da. Čujte, molim vas, „virus nam je jasno rekao…“. Dok on razgovara sa virusom i tera šegu, mi trpimo njegove izlive besa… Neka on i kolege iz „kriznog štaba“ učine nešto da virus prestane da govori i hara… Nestručnjak umišljeni.

 9. Nema vise veze sa virusom…klasicno trovanje naroda balkana pogotovo u SRB jer se vrse eksperimenti, a mi smo poznati po izdaji…uzeli su pare i sad kenjaju…zasto nema patologa, angazujte sve patologe po gradovima i vrsite obdukciju i na organima i videce se da je klasicno trovanje stanovnistva radi nekog testa gde szo dobro placa..kako truju, da li 5g ili nesto drugo nacice patolozi ali ako se angazuju iz svih krajeva…sve to trovanje i smrt pisi covid 19, jer on daje te simptome…mislite da nece provaliti patolozi, test negativan a imao sve simptome covid 19, ili primljen pred smrt pozitivan i umre, i svega 2 sata posle smrti nalaz negativan….TROVANJEEEE

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.