Kon o teorijama zavere: Vakcinacija nije čipovanje, čip ne može da se ubacuje kroz tečnost

Ostavite komentar


  1. da je dotični potpukovnik, savetnik za Srbiju nekog od proizvođača vakcina? Bilo bi to dobro znati zbog informisanosti naroda, a i zbog poštovanja zakona.

  2. Kažite ljudima da su telefoni i kompjuteri po kojima skupljaju te nebulozne informacije i šire ih dalje najbolji način da ih neko prati, proučava i kontroliše. Kažite ljudima da se odreknu telefona i kompjutera i onda će da prestanu da pričaju jer niko nema nameru da se odrekne svojih dragocenih telefona, fejsbuka, instagrama, gde su svi lepi i srećni i sajtova za zabavu i teorije zavere gde svi imaju šansu da budu pametni i ostalih divnih stvari sa interneta.

    1. Eh, sta to vredi. Zarada proizvodjaca vakcina nije od vakcina vec od: insulina, antihistaminka, lekova za snizenje pritiska, antibiotika… Verovali ili ne, oni vise zaradjuju na kojekakvim SUPLEMENTIMA nego na pravim lekovima. A ovde su se „zamene“ za lekove bas onako lepo PRIMILE. Uz svesrdnu promociju ANTIVAKSERA.

  3. Pukovnik je strucnjak za telekomunkaciju?
    Mislim da bi bilo bolje da se zadrzi na komenatrisanju kriznog staba jer tű ima dosta loseg u cemu svesrdno (sa)ucestvije.
    Detaljno objasnjenje cemo dobiti (o svemu, pa I cipovima i ako ne trazimo) od Prvorodjenog.
    Bilo bi lepo da Kon nam objasni kupovinu respiratora, GIM, Beograd na vodi, JAT, PKB, privatizáciju Energoprojekta, kupovinu Koernikusa, prebacivanje para za kupovinu Kurira, Sokolovo oko, fals uradjen koridore, sto némamo prugu ka NS…kada je poceo da bude „univerzalni strucnjak“ ili da cekamo…
    Vidim da bas ima téma…

  4. Nanotehnologija postoji decenijama. Glupo je reći da ne može, kada se to na životinjama radi već odavno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.