Kon: Popunjenost bolnica kritična

Ostavite komentar


    1. Blago narodu koji ima čovjeka, kroz koga SOTONA kanališe sve svoje zlo i pakost? Mi ga za sreću imamo u liku (ali ne i Božijem) u @ kona i u nepreglednom nizu bezumnika? Izbezumljen i Obezbožen narod, je umjesto glave na ramenima natakarila kutiju sa TV prijemnicima i nezaustavljivo hrli SOTONI u naručje? Kraj ljudske istorije se ubrzano približava a preko 80% ljudske populacije je otrgnuti od TVORCA našega BOGA HRISTA? A to je vekovni i vječiti cilj SOTONE? I sam zna da mu je preostalo sasvim malo vremena, pa kroz svoje podčinjene i duhovno porobljene sluge preko maestralno izprogramirane lažne pandemije žuri da bi svoj zadatak priveo kraju? Ko ima uši neka čuje, ko ima oči neka vidi, ko ima razum neka razume, sve će proći ali BOŽIJA SVETA REČ ostaje jer je čvršća od dinamita? Sigurno neće biti kako je SOTONA zamislio nego kako je GOSPOD predvideo?

      1. Znači, šta reći. Ja mislio da su u 21. veku ovakvi likovi urbana legenda. Pored Kona, nekompetentnog kriznog štaba, kriminalne vlade i ovakvih „kritičara“ neprijatelji nam ne trebaju, dovoljni smo sami sebi.

    1. Mudri SOLOMON, je tražio od GOSPODA razum i mudrost da bi pravedno sudio svom narodu? Budala traži moć, snagu i slavu???

  1. STA LUPAS U JULU BILO 5000, A SADA 2300 hospitalizovanih .Koliko ste samo lagali u julu ne mogu da zamislim.Ako je sad 2200, u julu je bilo svaki dan 2000.

  2. Da, ali zato sve ostale specijalisticke bolnice rade sa 20 do 30% kapaciteta, pa ljudi umiru cekajucí Godoa. Proverite, pa cete se uveriti i sami (ne mislim na Kona, on to zna, neka narod proveri).

  3. Popunjenost bolnica sa državnim vlasništvom je kritična. Država može vrlo lako preko zdravstvenog fonda da aktivira sada već ne tako mali privatni zdravstvenisektor da služi zdravlju naroda, a ne bogatih pojedinaca.

  4. Isprobajte taj hardver i software koji snima ceo grad. Ako program prepozna pacijenta koji se smucao po kaficima, splavovima, zurkama, svadbama, slavama, kafanama i klubovima bez maske posaljite ga kuci.

  5. Bilo bi lepo kada bi , u cilju sprečavanja širenja virusa gradska vlast vikendom pojačala prevoz umesto da ga smanji, pa se narod ne bi vozio u prenatrpanim autobusima , u koji ne može da se uđe a kamoli drži neka distanca. Moram da priznam da svi sada nose maske.

  6. Epidemija ludila.Zasto sabirate pcr i seroloske testove i retestove pa prikazete da ste testirali 5 puta vise.?Zasto nesposobnost da testirate i pratite ulaske u zemlju i kontakte .da izolujete zarazene.kompezujete zastrasivanjem naroda?Ni u zdravstvenim ustanovama nismo u mogucnosti da sprovodimo adekvatne mere.Pogledajte Vijetnam.Rade onako kako smo i ucili na medicinskom fakultetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.