Kon: Prepustio bih Radovanoviću mesto u Kriznom štabu

Ostavite komentar


  1. Ovaj Kon mi se smucio sa politizacijom svoje nepolitizacije. Ne znam kako ga nije sramota. Ljubi svoga predsenika koliko hoces,ali ne preko ljudskih zivota!

  2. Izbrisao je celu prepisku na fejsu.
    A napisao je da mu nisu dali na uvid ovi iz batuta ono sto je trazio…a da je dobio samo uopstene cifre bez mogucnosti da bilo sta moze da proveri.
    Laz je laz i nikada se ne moze sakriti.
    Lagali su i njega.

  3. Dr Kon, mnogo sebi dopustate. Povucite rucnu !
    Izgubili ste se u nemoci i bijesu sto vam niko nista ne vjeruje, a i dalje lazete. Narod najvise vjeruje prof. dr Radovanovicu. Ponasajte se kulturno, on je za vas GOSPODIN Prof!

  4. Ne gospodine Kon…nema niko licno protiv vas ili bilo kog iz strucnog staba…samo hocemo normalan zivot bez psihoze, kao sto je u svedskoj norveskoj belorusiji pa i tanzaniji

  5. da li se to meni cini da je ambasador u pokusaju priznao da je tzv krizni stab politizovan a on u nepolitizovanom ne bi ucestvovao?

  6. A ne ekspertu, ti I tvoji ste dozvolili ovaj haos i ucestvovali u svemu ovome, tako da ste I odgovorni za sve sto se desava. Sad eksperti , zavrsite svoj posao.

  7. Kazi ti nama jel ovo mi razvijamo kolektivni imunitet ili ste se skroz pogubili u ovoj epidemiji

  8. Prepusti mesto bilo kom strucnjaku koji nece da stavlja politiku i izbore ispred zivota ljudi

  9. Predraze Kone, hrabro stojte na stubu srama.
    Doktoru Radovanovicu mozete samo da zahvalite sto vas je otreznio.
    Od vas ocekujem jedno javno „hvala“ i „izvinite“

  10. Trebao je odavno to da uradi, a ne sad kad brod tone. Ne bismo ga tako arogantnog i bezobraznog gledali i slusali mesecima.

  11. Postovani doktore Radovanovicu Vas ucenik Vam je ponudio da „ispravite slabo naucenu lekciju“ Vase(ih)g ucenika , sto ste ocigledno sugerisali svojim javnim komentarima, pa bi bio red, u opstenarodnom interesu, da tu ponudu ne odbijete.
    Ili sto bi Sekspir rekao: „Speak, or for ever hold your peace“!

  12. Da li pratite dokle su dovele lazne informacije o koroni?
    Sa zdravljem gradjana se na igra!
    Lavina je krenula.

  13. Sudiće vam se svima…..suditi…. sram vas bilo bitange lažovske…..koje ste vi barabe , bre….. imate li vi koji respirator u Loznici…..???? Znate li koliki su redovi bred bolnucom u Loznici???? Otac mi je 5 dana na čekanju…. neko će gaaaadno odgovarati za obmanu i prikrivanje istine

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.