Kon: Primetno usporavanje virusa korona, posebno u Beogradu

Ostavite komentar


    1. Kon je, rezimski odn SNS doktor. Posle svake njegove izjave, isti „dobija veci cin“. Gde je ovde prof. Radovanovic, cije se misljenje moze saznati u Danas-u. i sl ne/rezimskim glasilima.

  1. Zaista je ponizavajuca i sramna izjava kona

  2. Jedina ISTINA koju je rekao.
    Za dobro razumevanje ,hronoloski pratite njegove izjave od 12.nov. posebno od
    19 non do DANAS .

  3. Verovatno po konovom koeficijentu.
    Usao si u istoriju,koliko lekar moze da bude korumpiran i da nema ni malo
    odgovornosti ,stida , za tolike obolele i preminule.
    I dalje dignute glave se obraca gradjanima .

    1. Potpuno si u pravu. Doktor ide po Beogradu i duva nam u lice. Bas sramota kako se ponaša.

  4. Opet zaravnjujemo krivu? Čoveče, umori se već jednom od laganja, skrivanja informacija i skakanja samom sebi u usta i – nestani iz naših života…

  5. „..Primetno usporavanje virusa korona, posebno u Beogradu..“
    – Poznato od letos – što se ljudi više i glasnije bune protiv bespotrebnih ili besmislenih mera, to virus covid-19 „više usporava“ :))

  6. Kako? Mozda zato sto istorijski nedeljom i ponedeljkom imamo manje zarazenih ali to nema veze sa zakrivljenjem krive. Sta je izvor infomacija za tu pretpostavku? Zasto drugi, ozbiljni statisticki modeli bazirani na masinskim pretpostavkama ucenja predvidjaju totalno drugaciji razvoj situacije i 10K zarazenih do kraja meseca?

  7. Sram vas bilo godina i diplome. Vi se doktorom ne možete zvati. Brukate profesiju. Izjave kako vetar duva, a sve zarad profita od vakcine. Stidite se i sklanjajte se!

    1. Korona cirkus imaće dalekosežne posljedice po ljudsku populaciju. Planirana plandemija se postepeno sprovodi, najpre panikom planetarnog opsega, nezapamćenom medijskom propagandom i politikanskom manipulacijom, sve do prve vakcinacije, a onda sledi reset društvenog, ekonomskog i socijalnog života. Zamišljena nova normalnost od svega prirodnog i normalnog, napraviće opštu nenormalnost. Autori su @satanisti i patološki umovi a @konj i ostala demonska bratija su samo izvođači radova na terenu. Otpočeli su rat sa Bogom, svesni da unapred poraženi. Kraj ljudskoj istoriji je na samom kraju. Borba je između dva tabora: oni koji su se poklonili Luciferu i one koji su na strani HRISTA. Obični smrtnik, ne može ništa da promjeni jedino može da izabere stranu. A zna se koja je pobjednička.

  8. Ljudi, bre! Dal je moguce?!?! Mere deluju RETROAKTIVNO! Od sutra vaze, a vec danas daju „efekat“!!!!!Ovaj JNA epidemiollog je prevazisao sve! Bravo, bravooooo, braaaaavoooooooo! Buahahahahahahahahah!!!!

  9. Dr Kon je neprincipijelan i učestvuje u „in vivo“ eksperimentu iz psihologije mase. Orden koji je dobio bi, po ličnom mišljenju, morao da pojača njegov stručni integritet. Ako je princip ŠTO MANJE KONTAKATA iz čega sledi i stav da „svi koji mogu rade on line“ i to ODMAH I SADA onda nema kompromisa sa ljudima van struke. To da li će vlasnici kockarnica, restorana, kafana, klubova, birtija… štetovati ako „izgube“ vikend bi moralo da ojača struku i rezultira stavom: ili ćete nas slušati ili radite po svome, ako mislite da ste pametniji. A deca, profesori, nastavnici i učitelji ne žive u sterilizatorima niti u njima dolaze i odlaze do i iz škole. Sprečiti samo jedno zaražavanje u obrazovnom sistemu je dovoljan argument za beskompromisnost. Sve drugo je u ozbiljnom sukobu sa Hipokritom, što dr Kon, sasvim sigurno, zna. Konačno, nakon svega, za posledice će biti odgovorna struka i to je ključni argument za beskompromisnost.

  10. Lekari i sestre, kako da se zastitite od Korone, ako su neki neodgovorni i donose vam je i jos treba da ih lecite. Popadacete, a trebate sebi, svojima i drugim, mozda tezim bolesnicima. HVALA VAM, AKO VAM TO NESTO ZNACI. A ljude molim, da se disciplinuju , da zaustavimo ovo zlo. Kako Kinezi to mogu. MOLIM VAS, POMOZIMO SEBI, LEKARIMA I SESTRAMA I LJUDIMA OKO NAS.

  11. Zbog ove izjave kon mora da odgovara.
    Sve druge da zaboravimo.
    Kada ce CASNI LEKARI ,HEROJI ,USTATI I PROGOVORITI ,kao sto su uradili lekari u Hrvatskoj?
    Stop,politickim lekarima ,vojnicima sa cinom.
    Odluke o merama donosi POLITICAR, VOJNIK !
    Politicka korektnost i vojnicka poslusnost ,ne postoji ,kao ispit na Medicinskom fak.
    A imamo ga na delu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.