Kon: Virus u Srbiji usporava

Ostavite komentar


  1. Virus u Srbiji usporava, saopstava Vucicev atase za stampu, ogromna zasluga vlasti. Jos da se gradjani nisu oglusavali o preporuke Vodje, koji je nabavio i podelio toliko opreme…

  2. Ublazavajte te mere sto pre jer postoje i druge teske bolesti koje ljudi ne mogu da lece zbog mera kao pre epidemije.Nisu samo virusi opasni,imajte razumevanja i za mnoge druge bolesti o kojima ste ucili na medicinskom fakultetu.

  3. Vasi testovi usporavaju!
    Zasto do sada niste testirali bar 200000 ljudi?
    Lazete muljate kao i obicno sns a sad sns krizni stab

  4. Pojeo ga Vučić kao mišić sir. Prečesto pojavljivanje „Centalnog Antivirusa“ u javnosti izazvalo je zatupljenje šiljaka receptora virusa CoV2 tako da više nisu sposobni da se jednostavno zakače za ćeliju. Mali problem sa dinamikom svakodnevnog obraćanja AV javnosti, što ni zdrave ćelije nisu imune na njegovo učestalo pojavljivanje u medijima, pa se samouništavaju same od sebe, ne bi li sprečile da se proširi medijski patogen, što za posledicu ima nezahvalan ishod po opstanak narodnog organizma.

  5. Hoće li ova pošast proći ,pa da Kon ode u Zadrugu nakon razgovora sa Vučićem i Brnabićem,a nas oslobodi svakojakih zaumnih poruka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.