Kontrolori izbacili učenike iz prevoza

Ostavite komentar


  1. Krajnje nihilistički, licemerno i satirično… Stvari koje se događaju u Beogradu su nezamislive u bilo kom gradu Vojvodine… Pouzdano znam da je tako jer živim na obe relacije…

  2. Pokusali smo krajem avgusta da uzmemo uverenje o pohadjanju prvog razreda srednje skole (dokument koji je obavezan za vadjenje bus plus kartice za srednjoskolce), receno nam je da ne mogu da nam isti izdaju pre 1.septembra.

  3. Sramota sta rade deci a neki nisu ni dobili potvrde iz skole za markice uzas i bezobrazluk kontrole

  4. Kako mi srednjoskolci koji smo krenuli u prvi razred da imamo bus plus kad jos nismo dobili potvrdu o redovnom skolovanju

  5. Meni su kao studentu u Novom Sadu naplatili kaznu dok mi je mesečna karta bila na izradi, iako sam im pokazao papir kojim trebam podići preplatnu kartu za prevoz. Drugi put si mi naplatili kaznu kao vojniku na osluženju vojnog roka iako sam im pokazao vojnu knjižicu i dozvolu za izlazak u grad. Što reći.

  6. Ne postoji besplatan rucak. Neku UVEK mora da ga plati. Nemaju za karte, a za pljugu imaju.

  7. Posle se čude kad omladina odlazi iz zemlje. Samo se mnogo loše osećam kada pročitam komentare koji hrabre takav postupak. Mlade ne treba hraniti da odu već da ostanu, da se bore za ovu zemlju. Ovde mladi treba da budu pokretači nečega, a vi ih rasterujete…

  8. Ma kontrolori su super isto kao i komunalci. Vestacka tvorevina zlih vladara koji rade na napretku ove izopacene drzave.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 9

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.