Koraksić: Naprednjaci se napadima na mene dodvoravaju Vučiću

Predstavnici vlasti oštro kritikovali karikaturu objavljenu u prošlom broju Danasa, tvrdeći da najavljuje ubistvo predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Za početak svi mi da prestanemo da se dodvoravamo Draganu Đilasu, i da ga ljubazno zamolimo da podnese ostavku na čelu SSP, zbog afere sa stanovima koju danima ne može da objasni i opravda se javnosti.. Moralni čin, prvo da čistimo svoje dvorište od Multikorupcije.

  2. Gospodin Koraksic zasluzuje orden naroda Srbije. Ali samo orden od naroda Srbije koji ne priznaje ovu korumpiranu naprednjacku vlast i njene nakaradne botove.

  3. Crtanje mete na telo predsednika nije nimalo ni smešno, ni zanimljivo, već izaziva uznemirenost, jer svaki napad bilo koje vrste na predsednika, direktno predstavlja napad na celu državu, što je uznemirujuće.

    1. Pa botice mala, ako si videla karikaturu, jasno je da Šizoje sam sebi crta metu.
      Koraks je samo hroničar naše šizofrenije.
      No, ne pišeš ti komentare da bi bila u raspravi, već za sendvič.

      1. Corax preziveo Milosevica, prezivece I sadasnjeg Predsednika. Ali zamislite sledeci Predsednik bude neko veoma slican Franc-Walter Steimeyer-u … neko izuzetno vaspitan, kulturan, obrazovan I odmeren u svojim izjavama. I sta onda ?? Corax nema sta da trazi u dosadnoj/ sredjenoj Srbiji; botovi nestanu I pocnu da rade ono sto (ne)znaju ! Da li je to moguce???

  4. Bilo je i uvredljivih karikatura i zato nije ni čudo što pojedini napadaju karikaturistu.

  5. Gospodine Koraksiću, mene bi bilo sramota godina da sam na Vašem mestu. Uživajte malo u životu, čitajte, šetajte, igrajte šah sa vršnjacima, nemojte samo pljuvati i kritikovati. Prođe Vam život u tome.

    1. A kada ću ja da uživam u svom životu?
      Ti i tebi slični nas terate da živimo vaš!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.