Koraksov kalendar za 2022. godinu u prodaji 1

Kalendar za 2022. godinu sa novih 13 karikatura karikaturiste Danasa Predraga Koraksića Koraksa od danas se nalazi u prodaji na svim prodajnim mestama štampe i putem online prodavnice lista Danas.

Stoni kalendar, po ceni od 299 dinara, može se kupiti i putem našeg online shopa na ovom linku, ili poručiti putem redakcije na mejl prodaja@danas.rs.

Osim stonog, list Danas je priredio i ograničene količine zidne verzije kalendara koja košta 599 dinara i dostupna je samo putem našeg web shopa ili poručivanjem preko redakcije.

Paket koji čine zidni i stoni iznosiće 800 dinara i takođe je u ograničenim količinama dostupan samo na web shopu.

Ove godine kalendar nosi naziv „Godina laži“.

– Sve su to moje ideje koje sam prikupio i zbog silnih laži koje su karakteristične ne samo za ovu godinu, nazvao sam ga Godina laži. Ali karikature nisam uspeo da napravim u tom kontekstu, da se vidi da je laž. Napravio sam 12 karikatura, za svaki mesec, i naravno naslovnu, gde se Draža bori sa ovim „bizonom“. Uglavnom se odnose na likove na našoj medijskoj sceni koji su sinonimi za laž – objasnio je Koraks u oviru intervjua koji će biti objavljen u vikend broju Danasa, povodom objavljivanja novog kalendara.

Autor kalendara biće gost u ovonedeljnom podkastu Danasa koji se u audio formi emituje u nedelju 12. decembru na sajtu Danasa i platformi podcast.rs, dok pratioci YouTube kanala mogu odgledati snimak podkasta u ponedeljak 13. decembra.

Zbog epidemiološke situacije, ove godine nije planirano održavanje tradicionalnih promocija Koraksovih kalendara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari