Koridori: Babić bio u vozilu investitora, „bez blinkera“

Ostavite komentar


  1. Tek treba da sledi krivicna prijava,kako sluzbena tako i od porodice nastradale zene !!! Jos jedna ljiga za „odsrtel“ !!!

  2. Nigde nije uobičajeno da se ministar vozi u kolima izvođača radova zato što to, između ostalog, ukazuje na tešku korupciju oko dodele tapije na radove … Mada, ako je Babić u Bugarskoj osnovao firmu (kao, recimo, Siniša Mali) pa sam sebi dao posao, onda je sve u redu jer se vozio u svojim kolima. SNS mafija hara, Srbija će ostati bez para.

  3. Majko mila, gledam ovaj opel, mozda da je auto ispred opela ranije krenuo, nebi bio uhvacenj u sendvic. Mozda bi nesrecna zena prezivela. Vidljivost 15 metara a onaj ludak sigurno je uspeo u trenutku sudara da smanji na 100km/h sa svojih 130km/h. Sa 100 na sat treba mu 35m da se zaustavi u idealnim uslovima, a on vozi 130km po magli. Tom oduzeti trajno vozacku posle zatvora…

    1. Trebalo im dva dana da uhapse autopilota. Znaci 10 izvodjaca radova po 6 lux auta, a koliko daju podizvodjaci? Isplivao snimak sa mesta udesa ali se ne vidi glavno a to je ko je bio autopilot.

  4. Добро, нема проблема, покажите снимак с камере на рампи.

  5. Ovi definitivno i tenderom i ugovorom,nacrtali tesku korupciju i sukob interesa..Cuj to..izvodjac radova obezbeduje vozila i vozaca investitoru..Koji je JP i investira iz bzdzeta svih zitelja Srbije..Pa kud vise???

  6. Babic predpostavljam nije kriv pred zakonom , ali je kriv pred gradjanima. On je taj , radi koga je vozac startovao vozilo , bez obzira cije je vozilo , i on je taj da mu naredi da krene , stane ili uspori ako za to postoji potreba. Babic komanduje , vozac samo slusa naredjenja. Smatram da je bahatost Babica jednaka ako ne i veca nego sto je bahatost vozaca kad je po takvoj magli vozio tolikom brzionom. Ne tvrdim , ali sta ako vozac izjavi da mu je Babic naredio da bez obzira na maglu pozuri jer ima neki hitan sastanak?. To onda bitno menja predstavu o cewloj nesreci.

  7. Kakav ugvor! Da izvođač obezbedi investitoru opremu i vozila za prevoz i da nakon završetka radova to pripadne investitoru (Babiću), fantastično.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.