Koridori Srbije: Pojavile se naprsline na novoizgrađenoj deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru

Ostavite komentar


    1. Ma nema veze bice novo otvaranje ove kaldrme pred izbore u martu. Kao u Svajcarskoj.

  1. Kada pravite neku sledeću deonicu autoputa, naterajte investitor da odmah sazida jednu malu kućicu pokraj puta gde će godinama posle puštanja trase da sede dva njegova radnika i da krpe rupe i pukotine. Mislim da vam je ovo najisplativije rešenje

    1. Зашто. „коридори србије“ се праве од беповратне донације Европске уније државама приступним чланицама. После 2бриселских споразума“ Вучић и Дачић су добили од Европске уније 1.5 милијарди евра да потрше од 2014-2020 те уз „малу провизију“ Вучића и Михајловићке са 2извођачима радова“ сви путеви су изграђени из бесповратних средстава еУ које треба да п’латимо „ситницом“ признањем „државе косово“. Зато Вучић и најављује да „очекује“ у наредном периоду 5-10 милијарди евра инвестиција јер се нова транша бесповратних средстава приступним чланицама па и Србији одобрава за период 2021-2027 и све зависи колико ЕУ буде задовољна са 2компромисом“ прзнања „државе косово“ од Вучића Дачића и Шешеља

      1. Vi nemate pojma kako funkcioniše ta bespovratna pomoć iz EU fondova i ne pričajte gluposti.
        Zar vi stvarno mislite da EU da blanko pare i nikada više ni ne pogleda šta se sa tim parama radi?
        Ukoliko se pronađu nedostatci u samoj investiciji, sve mora nazad da se vrati do zadnjeg centa. Komisija ide tako u detalje da bukvalno broje prekidače i utičnice po objektima, te broje čak i sijalice.
        Autoputevi u Srbiji se ne grade iz tih donacija, nego od kredita. Najveći kreditori za puteve i železničku infrastrukturu su Kinezi.

      2. Kosovo je država,i nikad više neće biti deo Srbije,a ti i dalje živi u nekom svom svetu.

      3. Onoliko koliko je SAD deo Velike Britanije ili pak Vojvodina deo Madjarske(jedne od nasledice A-U Monarhije), toliko je i Kosovo deo Srbije…

    1. Sto bre….!? Saobracaj kroz tzv. Grdelicku klisuru se odvija nesmetano…? Nije to beogradski koridor gde se uglavnom krecu pristojni beogradjani,svih fela…!!

  2. Ovo je poslednje upozorenje neodgovornim gradjanima ove napacene zemlje da prekinu vise da daju podrsku ovoj nepismenoj, stetocinskoj, povrsnoj i nestrucnoj vlasti dok se nije desila neka katastrofa sirih razmera. Valjda je svima jasno da su na celu drzave bahati, nestrucni ljudi koji pljackaju nase pare i stavljaju glave u torbu svim gradjanima.

    1. Bahtijari srpske elite , danas….Koristiti,recnik stranih izraza,traziti rec- bahat…!!!

      1. Kosovo je država,i nikad više neće biti deo Srbije,a ti i dalje živi u nekom svom svetu.

        1. Nikad nije bilo tvoje, neće nikada ni biti!
          Kosovo I METOHIJA su oduvek bili Srpska državna teritorija, i pod okupacijama.
          Groblja mojih predaka su hiljadu godina ma KiM, a tvojima se znaju sela u Italiji, iz kojih ste dosli u Albaniju, a potom, iz demokratske Enverove Albanije „bezhali“ u „fashisticku“ Srbiju.
          Sve se zna, imam(o) kopije posedovnih knjiga, knjige drzavljana – od proterivanja Osmanlija 1912.do danas.
          Eno vam Teksasa, Novog Mejsika, Arizone.., pa se slikajte s Klin-tonom!

  3. Joj, pa tu je deonicu otvorio Vučić, uz činodejstvije Mila Dodika. Pa su još iznad puta istakli neki pamflet sa svojim imenima. Šta će sad „vredna“ ministarka Zorana? Počelo da puca pre zimskih mrazeva? Isto kao i u Beogradu na vodi, gde sve klizi prema Savi, a voda iz gradilišta kroz 7-8 cevi šiklja u Savu bez prestanka. Što god ova nesposobna vlast uradi, pored krađe i otimačine, obeleži je i činjenica da objekti počinju da se ruše pre, ili odmah nakon upotrebe.

    1. cini mi se da je sadasnja srbija leglo nesposobnih osljara koje treba dok nije
      suvise dockan ukloniti sa odgovornih poslova.nije moguce da srbija nema vise potrebnu snagu vodjenja toga iskonskog naroda balkana nego je leglo
      vazalske oligarshije koja ide unistenju toga sto je jos ostalo od nekadsnjih
      srpskih naprednih snaga.

    1. А хоће ли неко бити ухапшен због крађе 2 милиона евра због транспортних дозвола, ( Мркоњић) и због крађе на делу ауто-пута Лајковац Уб, ( Мркоњић). Јел свима нама сврака мозак попила, бре.

  4. Nije to uobicajeno otklanjanje nedostataka vec fuseraj.

  5. Nije bio dovoljan mito pa je upotrebljen loš materijal. Trebalo bi saslušati drobnjaka kad se, i ako se ustrezni.
    Daj Bože da neko ne pogine, a za ošljarenje naravno da niko neće osgovarati. Bar dok je vučić na vlasti.

    1. Kad se vazduplohov izvukao za ubistvo žene na naplatnoj rampi, izvućiće se i mućeni Drobnjak za, ne daj bože, pogibiju nekog nesretnika na plivajućem brdu.

  6. Tek sto je otvoreno a vec sanacije. Ajmo sada botovi gde su oni komentari o nikada vidjenoj i velelepnoj gradnji. Pa ta kratka deonica nas kostala daleko vise od realne vrednosti a kvalitet jezivo los.

  7. Al su ga opravili,svaka im cast!!!Trajao je cela tri meseca.Mozda bi pomoglo kada bi Mihajlovicka preselila ,,stab“u klisuru,ali zauvek.

  8. Ako organizator posla, državna putarske firma, nema ljude sa iskustvom u izvođenju radova i organizaciji posla normalno je sve što se dešava. Nigde se organizacija posla ne poverava amaterima. Takvi ne mogu da procene vrednost radova, da otkače, u skladu sa ZJN, neozbiljne ponuđače i izvrše profesionalni odabir projektanta, revizora projekta, izvođača i nadzora. Radnici Koridora Srbije, revizor projekta i nadzor su odgovorni za fušeraj. Ako se Koridori Srbije ne reformišu i izbace ljude koji nisu dorasli poslu ovakvi promašaj biće sve češći. Ministarka neće stići da skine šminku nakon presecanja vrpce a put će popucati ili otklizati.

    1. Pa kod ministarke sedi covek,koji je dve gradjevinske firme,Pzp Bgd i Partizanski put,doveo do stecaja,a ona ga predstavlja kao strucnjaka!!!

  9. Bese jednom na cuvenom „Radio Beogradu“ emisija satiricnog naziva „Ha ha ha komentar“, mislim da bi isti naslov mogao da ponese i ova naprdnjacka „tvorevina“ pod ministarstvom cuvene naprdne „strumfete“ i ministarke Zorane Mihajlovic. Kakva ministarka i ministarstvo saobracaja takvi i rezultati, „drzite vodu dok majstori ne odu“ a ovi Vucicevi su pravi „majstori“ da sve upropaste cega se god dohvate, sve sami „strucnjaci do strucnjaka“, TAKO TREBA SRBIJO OVO SI TRAZILA SADA GLEDAJ I „BLEJI“.

  10. za fuserski rad na autoputu bi trebalo naci odgovorne i strogo ih kazniti.

  11. Sad će da se preseca vrpca pored svake zakrpljene rupe,uz live prenos na rts i pink!

  12. ČAROBNA GRADNJA AUTOPUTEVA?

    Ministarka prof. dr dipl. ekonomiusta Zorana Mihajlović, nije se čulo da je plagijator kao nekih članova svog klana, najavila je da će kompletan južni krak Koridora 10 ka Bugarskoj biti završen na jesen, ali je posebno istakla probleme koje Vlada Srbije i Koridori Srbije imaju sa grčkom kompanijom „Aktor“. Prvo ministarka I Vlada imaju problem, ne samo sa kompanijom „Aktor“, već i sa sobom. Naime, koridor 10 se gradi više od 30 godina, košta građane kao Sv. Petra kajganu. Rušenje brda, pucanje asfalta (bolest nasleđena od Mrke), projektovanje i doprojektovanja desetinu puta, amaterizam u projektovanju i gradnji. Autoput biće završen na jeseni, uz božiju pomoć, a problemi će ostati i pored angažovanja svetskih firmi, no kojih? Maršal.s kim se upoređuje vođa, gradio taj put domaćom radnom snagom, krampom, lopatom i kolicima sa drvenim točkom, u ono vreme niti se rušio, niti pao, a rušili ga “(ne)prijatelji iz NATO” formacije. Koliko smo radikalno-napredni i savršeni pokazaćemo?

  13. Dodikova firma koja naplaćuje radni sat nekih masina 300 eura pa vi opet pricuvajte kuću

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.