Kornelije Kovač: Muzička legenda

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Da je kojim slucajem potpisnik ovih redova bioi na koncertu ili ostao do kraja koncerta ako se kojim slucajem tamo zatekao verovatno bi primeo da je ucestvovao i Dado Topic koji je otpevao nekoliko pesama na kraju. Nema potrebe da ga potpisuje sa Adolf jer ga tako niko ne zove iako mu je krsteno ime. Svi ga znaju kao Dado. Naravno, obzirom da vam komentar ne ide u prilog a nema niceg uvredljivog necete ga objaviti.

  2. Sramotan tekst za ovakve novine. Dado je bio i odusevio publiku kao svi ostali zajedno. Treba da se izvinite za neistinu i maliciozno koriscenje njegovog imena

    1. Zašto sramotan tekst ? Dobro . Čovek je pogrešio što je napisao da Dado Topić nije nastupio , ali nije izmislio da se zove Adolf . Znači nijedan Adolf ne valja zbog jednog Adolfa koji nije valjao .

  3. Pa sad … Prele i bubnjar Vladimir Furduj nisu među nama , ali ne znam što nisu bili bivši vokalni solisti koji su živi , Zdravko Čolić , Zlatko Pejaković , Dalibor Brun .

  4. Dado je nastupio uz ovacije publike. Ako je Vlada već dobio zadatak ili je sam želeo da pise o ovom koncertu, trebalo je za početak da na isti i ode. Generalno loše napisan tekst za ovako značajnu grupu, muzičare koji su bili u njoj i sinoćni predivan koncert.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.