Korona i u domu za stare u Kruševcu?

Ostavite komentar


  1. Jel se moramo podsetiti ciji je to rodni grad…? Informacije ne smeju da cure..

    1. Molim Vas da nas podsetite? Posto je mnogo slavnih likova rodjeno ovde.. Ako aludirate na Gasica (bez obzira sto SNS ne podnosim), malo ste se zeznuli. Taj toliko brine da njegovoj porodici bude dobro, da ce ciniti sve sto moze da zastiti sirenje virusa. Pobogu, covek gradi imperije na nekoliko krusevackih lokacija, a Vi mislite da ce sebi zeleti da unisti biznis jer je SNS-ovac!? Pa on zivi ovde, njegova deca zive ovde, njegov brat zivi ovde…. Oni imaju toliko poslova, da im je najmanje trebao virus da im poremeti biznis. Drugi su oni koji potpisuju, oni koji prenose svesno i nesvesno… To da li cete znati da zadovoljite svoju znatizelju, ne znaci da se krije. Ako zelite da pomognete i volontirate, onda se javite i bunite. Ako ste posmatrac, pokrijte se i cutite.

    2. Boksi druze da ti kaze Krusevljanin… Direktorka gc Krusevac gospodja Jelena, je supruga od najboljeg Gasicevog prijatelja i Bata im je vencani kum… On je bio direktor vp doma Krusevac, a sad je glavni u Srbiji za zatvore, a gospodja je veliki partijski strucnjak… Samo da vidis ko su direktori javnih preduzeca i lokalnih ustanova u Krusevcu… Sve starlete, mutavci i klimoglavci kao i u celoj Srbiji… E zato sto nam narod lece moleri i starlete, zato smo tu gde jesmo… Nijr bitno kolko si skolovan i strucan bitno je samo da si drug clan srpske narodne sekte..

  2. Nikako mi nije jasno zasto se u svim medijima stari ljudi prikazuju iskljucivo snimljeni s ledja??? Ako je to neka moda, vec je vreme da se promeni. Godinama vec gledamo takve fotose.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.