Korona ne staje, ali ni Meridianbet karavan solidarnosti

Ostavite komentar


  1. Bravo za Meridian…ozbiljna kompanija..koja je uvek spremna da pomogne sa jako bitnim.donacijama

    1. Ne mogu da verujem da je Danas objavio ovakav tekst. Klasičan primer sprege kladionice sa vlašću, sve kladionice se zatvaraju u 6 a oni u 11…a kad plate reket vlastima onda je to humanost… Radio sam skoro godinu dana u Meridianu, plate su skresali, prevoz ne plaćaju, a imaju za neobavezne izdatke… A vi još odobravate komentare njihovih botova, valjda jer su i prema vama bili „humani“… Btw, tamo su otkaze dobili neki radnici koji nisu hteli da botuju.

      1. Samo onaj koga nije dotakla ta hobtnica moze da hvali srce tih organizacija…Nema veze ugusili smo fabrike, rasturili porodice ali zato meridijan cveta…Hvala Nenade na cistom misljenju…delimo ga i konacno neko ko razmislja normalno u ovom blatu u kom zivimo !!

  2. Zaista je divno da s ebar neko seti odakle nam privreda krece,bez zdravlja nema rada…a bez rada nema ni para za drzavu.

  3. Najveci utisak su na mene ostavili ,pomaganjem bolesnoj deci konkretno devojcici Sofiji i mora im se odati priznanje

  4. Šteta što se više kompanija ne pridruži karavanu. Ostanite na tom putu dosledni, odlično vam ide.

  5. Humanost i solidarnost su obaveza svakog pojedinca i privrednog drustva,ali prepoznaju se samo oni koji,u skladu sa svojim mogucnostima doniraju u kontinuitetu i sirom nase zemlje ,cak i izvan nje…Malo je takvih,ali Meridian ima iza sebe vec ogroman ucinak kojim moze da se ponosi,a svima sluzi za primer…

    1. Da je vise ovakvih kompanija bilo bi nam mnogo bolje, sve pohvale za meridian i akciju s kojom su pomogli velikom broju ljudi

  6. Sve pohvale na humanosti u ovim teskim trenutcima, trebalo bi vise kompanija da se ugleda na meridian

  7. Kod nas nikada nista nije bilo normalno…Pa ni to da jedna kockarska organizacija humanitarno pomaze….Verujem da imaju i dobru nameru ali i korist od svega….Nesto sa porezom je tu u pitanju…Kakvo smo mi blato od drzave….

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.