Korona virus ušao u studentske domove u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Gde si struko javi se .Jadni li smo mi sa vama
    .Vi se oglasavate posle 22 juna .Krivi građani pa opet Jovo nanovo.

  2. Kakva crna situacija pod kontrolom! Svakom iole razumnom je jasno da pandemija nije suzbijena i da se i dalje siri i to uz nedovoljan broj testova sto znaci da su sive cifre daleko vise. Samo niko ne sme ni da kaze nesto u toj nasoj sapetoj Srbiji da se ne bi predsednik SNS-a zbog njegovih izbora razjario! Izrael ukinuo ublazavanje mera upravo zbog tamosnjih izbora koji su nedavno drasticno pogorsali situaciju. Zar mi nikad ne mozemo da ucimo od drugih i zar uvek moramo svojom glavom kroz zi iako su drugu vec to uradili? Dokle ce Srbija biti suzanj bolesno ambicioznih politicara?

  3. Ovo je priprema za ukidanje nastave i prelazak na “online”, a to znači zbogom školo nisam te ni vol’o! E pa neće moći Bile Gejtsu, Elone Maske i ostali koji se krijete iza njih. Neće moći u Srbiji, deca moraju da imaju druženje i kontakte sa vršnjacima, to je deo odrastanja i vaspitanja. Sada znamo da je u pitanju nešto slično gripu, potpuno bezopasno za decu. Vučiću, vodi računa šta radiš, narod ti decu neće oprostiti.

    1. Ljudi, nemojte biti naivni. Obracate se vucicu koji placa 2 miliona szo,u i dokazanoj vestici i pedofilu klingtonki !
      Kad ce da se pojavi Srbin da ga krivicno goni sto toj vestici daje pare ?
      Kad je bila praksa u srbiji da samozivi predsednik razbacuje pare po svetu ? Ko ga je ovlastio da moze da se baskari narodnim novcem ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.