Kosovo online: Kosovski specijalci pretukli Srbina i pretili mu pištoljem kod Zubinog Potoka

Ostavite komentar


  1. Preporučuju se za prijem u Savet Evrope. Demokratija, ljudska pravi, evro atlantske vrednosti. Prolaze 100%

  2. Zasto im nisi dao kosovsku licnu kartu? Eto zato si dobio batine. Sledeci put bolje razmisli…

  3. pa u prekrsaju si bio ..bio..jel ne vaze vise srpske tablice na kosovu..ne vaze, da si lepo imao kosovske tablice nikom nista, ovako si vec bio u prekrsaju i eto…sve ostalo je posledica toga, a lepo je sto ce sad biti i istraga u policiji o radu svojih ljudi..pa ce biti i kaznjeni..sve u svemu , postoje zakoni i propisi koji se moraju postovati…

  4. Albanci iz tzv. „presevske doline“ veoma cesto traze reciprocitet u odnosu na sever Kosova – krajnje je vreme da im se taj reciprocitet i omoguci. Zasto Srbija ne posalje zandarmeriju u tu „presevsku dolinu“ koja bi na isti ovakav nacin tretirala Albance, hapsila, prebijala, vredjala, ako neki Albanac ima majicu sa natpisom koji je „sumnjiv“ odmah da dobije tretman i zasto se ne bi pocelo sa hapsenjima svih onih koji ne postuju sutavni i teritorijalni integritet Srbije u svojim izjavama i delovanjima?

  5. Zapamtiti i vratiti im stostruko. Svet se manja veoma brzo od nezavisnog kosova nema ništa. Zato su i nervozni.

  6. Neki tamo Srbi na Kosovu koje je država pustila niz vodu žive kao Židovi 43-te.Ovim tempom možda će ostati neki manastir a ostali će morati da odu po demokratskim standardima milosrdnog anđela.

  7. Prvi put ga nisu izbili, no kada su ga drugi put zaustavili, provalili su da ih je prevario, pa slike i telegram kanal….. prekipelo im, mada nisu trebali da ga tuku, postoje zakonski nacini da za kaznjavanje, to po obicaju “prskacu“ skoro sve policije na prostoru Balkana……

  8. Mi Srbi smo nevinasca – lazemo, muvamo, „popijemo pice“ pa sednemo za volan itd. ali su svi drugi zapravo primitivni…

  9. Posle onih iz ,,dosa,, i posle Vucica kontinuirano nece biti nista Srpsko na kosovu.
    Onda ce morati da se vraca ,,tapija,,onako kako je i uzeta.

  10. Znaci ,izdržim 30 godina, oružane pobune, napad na policiju i civile do oslobođenja?
    Got it. Jos 5 godina

  11. Sudeci po komentarima dezurnih pro-albanskih aktivista, simpatziera i botova koji opravdavaju ovo prebijanje i nasilje nad Srbima, ako sam nekada i osudjivao tretman Albanaca za vreme Milosevice, vise ga sigurno ne osudjujem, naprotiv, dobro su i prosli Albanci a sta zasluzuju.

Ostavite komentar


Društvo

A ko pita prosvetare 10

A ko pita prosvetare

U situaciji u kojoj su institucije razrušene, osiromašene, nemoćne, ucenjene pa time i nesamostalne i zavisne, svoj posao ne rade, nereagovanje je često dovoljan uslov za bezakonje, koje se o glavu obija prosečnom građaninu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.