KoSSev na Instagramu: Sajt portala pao, napad počeo u drugom satu od početka oglašavanja sirene za uzbunu 1Foto: Shutterstock

U toku je jači DDOS napad na sajt Kosovo Sever portala, saopšteno je sa portala KoSSev.

Kako je navedeno na njihovim društvenim mrežama, sajt radi otežano.

„Naša IT ekipa čini sve što je u mogućnosti kako bi sajt održala na mreži i što pre ga vratila u potpunu funkciju“, saopšteno je na Instagramu portala KoSSev.

Kako je navedeno, napad je počeo u drugum satu od početka oglašavanja sirene za uzbunu u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Sa KoSSeva su pozvali da do eventualnog povratka sajta u pun kapacitet, čitaoci prate njihove profile na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.

Takođe, neposredno nakon napada na KoSSev, pristup sajtu Kosovo Online takođe je bio otežan, javili su korisnici. Sa pomenutog portala nisu izdali dodatna saopštenja.

Srbi na severu Kosova, posle sirena za uzbunu, oko 17.30 sati, kamionima su blokirali magistralni put u blizini graničnog prelaza Jarinje, koji se nalazi u opštini Leposavić, javila je Radio Slobodna Evropa. Oko 20.45 sirene za uzbunu ponovo su se oglasile u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari