Kovačević: Laže ili Vučić ili Kon? 1Foto: FoNet/ Nenad Đorđević

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević zapitao je danas čemu revizija broja obolelih i preminulih u Srbiji od korona virusa, ukoliko brojke nisu lažirane.

Ta dva čoveka koja treba u sebi da temelje suštinu odbrane od ove pošasti, govorim o (Predragu) Konu i o (Aleksandru) Vučiću, a vidite koje je nesaglasje između njih dvojice. Neko od njih dvojice laže, neko od njih dvojice je notorni lažov. Da li jedan sedi čovek koga i Hipokratova zakletva zahteva da treba govoriti istinu, posebno kad je reč o bolesti, ili laže predsednik države, rekao je Kovačević televiziji NovaS.

Kovačević smatra da se lagalo svesno i sa namerom, jer je “trebalo skupiti potpise”, pa onda izaći na izbore, jer „kako biste motivisali ljude da odu na glasanje, da odu da daju potpis ako su informacije o epidemiji prave”.

Prema njegovom mišljenju, Konove izjave u poslednje vreme su moguće “zakasnelo kajanje, neopreznost i potreba da se iz svega toga izađe čistog obraza“.

Kovačević je rekao i da ne veruje da će Konove izjave o broju mrtvih imati posledice.

„U ovoj zemlji nešto da ima posledice?! Nema šanse. Sve dok je ova razularena glibava masa na vlasti, ovaj polusvet i ovaj talog, nema šanse da se nešto i po znanju prava i po istini do vede do završetka“,ocenio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari