Kragujevac: Tri osobe povređene u napadu noževima 1Foto: Z.S.M.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su noćas M. S. (39) odmah nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad dvojicom muškaraca, ispred kragujevačkog restorana „Regent” u naselju Stara radnička kolonija.

Po izveštaju kragujevačke policije on se tereti da je nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom zadao ubode u predelu leđa dvojici muškaraca starim dvadeset dve i trideset devet godina, nanevši im teške telesne povrede opasne po život.

Nakon privođenja, a prilikom pregleda u Kliničkom centru, osumnjičeni je pokušao da pobegne i tom prilikom je napao jednog policijskog službenika koji ga je sprečio u toj nameri, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenom M.S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama kragujevačkog portala Ucentar, M.S, je poznati kragujevački pevač. Pomenuti portala, takođe prema svojim izvorima iz kragujevačkog Kliničkog centra piše da je jednom povređenom odstranjen bubreg a da su oba izbodena mladića u teškom stanju.

U kragujevačkoj Hitnoj pomoći, potvrdili su za „Danas” da su oko jedan sat posle ponoći dobili poziv kod restorana „Regent”. Po njihovom izveštaju počinilac M.S. imao povredne rane na glavi i grudima.

Izbodeni O.G. (22) imao je nožem nanaete rane na grudima i karlici i drugi povređeni A.K. uboden je u grudi, i imao je rane na nadlaktici i potkolenici. Njihovo stanje je po lekarima Hitne pomoći teže.

Sva trojica učesnika tuče prevežena su na hirurgiju Urgentnog centra UKC Kragujevac.

Po izjavama očevidaca, pevač, M.S. je i karatista i u Kragujevcu slovi za izuzetno mirnog čoveka. Do sukoba je došlo, kako kažu očevici zbog toga što su ga dvojica, kasnije povređenih mladića, provocirali i gađali stolicama i flašama.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari