Kragujevac: U planu i izgradnja hipodroma

Za ovogodišnje održavanje infrastrukture u Kragujevcu 835 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Konjićkim trkalištem „Mihailovac“ (po knezu Mihailu) u Kragujevcu .treba dopuniti ovu vest tačnije imovinom upravlja Konjički klub, jer je to bila zadužbina. Iz tih razloga bilo kakva aktivnost u vezi te teme ne može biti posmatrana kao javni interes ili javna parcela, jer grad tu ne polaže nikakva prava a Konjički klub sva. To što mali Radomir želi Diznilend da smesti usred hipodroma je razumljivo ali nigde u svetu hipodromi nemaju drugu namenu sem konjičkog sporta. Tu će se verovatno ubaciti i neki drugarići da upravljaju tim uslugama restoranima i kockarnicama i eto lepe parice za malog Radomira i drugariće. Ostaće na kraju naziv Hipodrom a „Diznilend“ će polako konje spakovati u salame !!!

  2. Sve drugo imamo, samo nam još hipodrom fali. Tako se obično i događa kada središ svu infrastrukturu u opštini i naseljima oko nje, središ zdravstvene domove, bolnicu, kupiš svu potrebnu opremu za iste i onda na kraju kada ti ponestane ideja za investicije ti napraviš hipodrom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.