Kreće skuplja i kraća ekstra zona parkiranja u centru Novog Sada 1foto: A. L.

Ulice u samom centru Novog Sada sutra iz crvene prelaze u ekstra zonu, što znači da će parkiranje po satu biti za skoro 20 dinara skuplje. Kako kažu iz JKP „Parking servis“, u ekstra zoni parkiranje je ograničeno na 60 minuta, a cena parking karte je 70  dinara.

U ekstra zoni će biti parkirališta u sledećim ulicama: Narodnih heroja, Bulevar Mihajla Pupina, (na delu između Ulice Jovana Đorđevića i Jevrejske ulice), Ilije Ognjanovića, Ise Bajića, Konstantina Danila i pakiralište u Ulici Ignjata Pavlasa. Parkiranje se može platiti SMS – om na broj 8210.

To nisu sve izmene. Iz režima plave u crvenu zonu prelaze parkirališta u sledećim ulicama: Dunavska, Bulevar Mihajla Pupina, (od Ulice Jovana đorđevića do Trga neznanog junaka), Bulevar oslobođenja, (od Bulevara Kralja Petra I do Ulice Novosadskog sajma), Maksima Gorkog, (od Bulevara oslobođenja do Ulice Dimitrija Tucovića) i Bulevar kralja Petra I, (deo uzmeđu uica Braće Jovandića i Kraljevića Marka).

U crvenoj zoni vreme parkiranja je ograničeno na 120 minuta, cena po satu parkiranja je 53 dinara, a parkiranje se može platiti SMS – om, na broj 8211. Iz režima bele zone u plavu prelazi parkiralište u Vojvođanskoj ulici.

Parkiranje u plavoj zoni je bez vremenskog ograničenja, cena po satu parkiranja je 44 dinara, a može se platiti SMS-om na broj 8212.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari