KRIK: Na tenderu za elektronske dnevnike mogla da pobedi samo  jedna firma

Ostavite komentar


  1. Naravno da bi trebala da se ispita to sve sumnjivo. Zna se da nije legaolno i po zakonu, treba videti ko je konce pomrsio.

  2. Uvodjenje elektronskih dnevnika u skolama, je svakako jako vazno, a to koja je firma mogla da pobedi i da li je mogla da pobedi nije tema uvodjenja elektronskih dnevnika, po meni je ovo vazno jer ce nastavnici lakse moci da odradjuju neke posleove za koje im je ranije trebalo punp vremena, asvakako je olaksanje i za ucenike.

    1. Draga Ana, niko ovde normalan neće osporiti u eri digitalizacije prednosti elektronskih dnevnika, ali jako zaudara da je neko ovde protivzakonito bogatiji za stotinak hiljada evra. Kad je samo jedna ponuda na tenderu, gde samo slep ne vidi da je namešten, kako može da se zna da je to realna cena a ne nekoliko puta naduvana

  3. Uvek se mora voditi racuna o najboljoj mogucoj ponudi i u kvalitetu, tako i vrednosti projekta.

  4. Normalno je da se napredak uvede u skolama. Prosvetnom radnicima ce biti lakse za rad.

  5. Koliko moraš da budeš jadan da ostavljaš ovakve komentare, da za to dobiješ sendvič, a neki tamo iznad u hijerarhiji drpaju stotine hiljada evra. Kolateralna šteta ove svinjarije su deca i svi mi, jer privatni podaci o deci odlaze Hrvatima bez ikakve kontrole. Imaće detaljne dosije o deci vođene iz dana u dan tokom celog školovanja. Kada su i koliko bili bolesni, koliko su nestašni, koliko bistri, koje su veroispovesti i sve ono što piše po dnevnicima. Nama neprijatelj ne treba.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.