KRIK: Sudija Zoran Savić predsednik veća koje je pustilo Koluviju iz pritvora

Ostavite komentar


  1. Važno je zapamtiti imena svih sumnjivaca u policiji, pravosuđu, bezbednosti, zdravstvu i uopšte u strukturama zakonodavne, pravosudne i izvršne vlasti koje treba priupitati o njihovom ne-radu. Mediji moraju posebnu inspekciju. Zapamtimo sva ta imena i sačuvajmo dokaze njihovog divljanja dok su bili na vlasti ili se toj vlasti ulagivali drsko prenebregavajući svoje dužnosti.

  2. Pamte se imena jos od 5.-og oktobra pa nista. Zivi I zdravi Dacic, Vulin, Ivkovic, Seselj…naravno I ministar informisanja Vucic Aleksandar kao I prateci sateliti iz privrede, zdravstva, finansija, policije i vojske. Znate li gde je Dinkic? Pitajte Vucica cije pare broji u Kataru I kako se finansira BG na vodi. Oni koji budu vracali te novce nisu se jos rodili a mi igramo kolo oko spomenika kao plemena u Amazoniji oko totema.

  3. Koliko se sećam prethodnih „istraživanja“ KRIKA imovina sudije Savića i njegove supruge (stanovi u Beogradu) potiču najvećim delom(ako ne i svi) iz nasledstva od njihovih roditelja .Sredstva za izgradnju dela apartmana(drugi deo je ortaka) „Pahulja“ obezbeđena su kreditom(prema nalazu KRIKA).Izostavljeno je i krucijalno „istraživanje“ da sudija dolazi na posao starim(polovnim) automobilom zlatne boje.Mislim da je posle pisanja KRIKA usledila provera imovinske karte porodice Savić i da ništa nije pronađeno nezakonito u njihovoj finasijskoj karti.Čudno je da ostala dva člana Veća,koji su zajednički doneli odluku,nisu „istraženi“ ni stavljeni na stub srama?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.