Kesić: Kritikujemo ono što se kritikovati mora

Zoran Kesić, autor i voditelj "24 minuta"

Ostavite komentar


  1. U prevodu: „Ostacu bez posla ako ne budem pljuvao Vucica.“ Smisao tvog postojanja je sirenje mrznje i defetizma. Vrlo jednostavno, ako se razbolis, nemoj se leciti u diktatorskom AV zdravstvu, probaj tamo gde je bolje, u Italiji, Spaniji, Nemackoj.

      1. Dunja – ne pravi se Nosac aviona pred pomorsku bitku! Kupovali smo Raketne sisteme, a nema maski ni za lek! Milioni N95 maski za jedan avion. A znalo se sta stice pre dva meseca. Mislite li da je „niko’ odgovoran zbog toga. A cekajte,, ovo nije jos ni pozetak.

        1. Nemaš maski ni u hrvatskoj, ni u bosni, nigde u regionu sa druge strane niko nije znao da će ovako nesto da se desi da bi se maske masovno proizvodi le, druže potrebno je znaš koliko miliona jednokratnih maski. Zamisli samo nikakva epidemija i neko pravi milione maski, e to bi takav kao ti pljuvao u veliko

      2. KONEZI NIDU DOSLI I DONELI POMOC ZBOG KESICA I NJRGOVE GLUPOSTI NEGO ZBOG PREDSEDNIKA STBIJE ALEKDANDRA VUCICA PA SAD DEMANTUJ TU ISTINU.NISTA VUCIC NETADI PROTIV DRZAVE KAO POJEDINE BIDALE PEDERI I ZLOJEBE (RECNIK KVESICA I ISTINA O KVESICU)

    1. Dunja, Kesic je satiricar i on ne sme da cuti. Ako ista razumes onda primecujes da svi ama bas svi humoristi i satiricari imaju Vucica i njgove u fokusu. Jesi li ikada ovde i igde videla predsdnika da toliko i bezobrazno laze. Ako nisi a nisi pusti da se tome neko ruga a mi da se smejemo. Jadna ti je odbrana neodbranjivog. Pod pseudonimom si i nemoze ti poslati lizalo, inace bi poslao.

    2. Ako i prestane da pljuje po AV može da pljuje po Martinoviću,Babiću,Stefanoviću,Dačiću,Krušiku,nameštenim tenderima od čijih ukradenih para se moglo kupiti mnogo respiratora,Brnabićki,najsmešnijem virusu do sada,šopingu u Milanu.Ima on da pljuje a i treba jos 200 godina.I da,ovo nije Vučićevo zdravstvo.Ovo je zdravstvo Republike Srbije,od naših para i para naših roditelja sagradjeno,organizovano.Kesiću,samo nastavi.

    3. Dunjice, Kesica placaju isti oni koji AV drze na vlasti. Njegova svrha nije da pljuje AV vec da poveca podele u drustvu, da skrene paznju sa toga da vlast izvrsava naređenja stranih agentura, da je drzava rasprodata, da Ameri sede u “BIA” i da nemamo drzavnu bezbednost, da je 17% teritorije Srbije okupirano, da Ameri koriste rudno bogatstvo Trepce, da firma Vesli Klarka koji nas je bombardovao raspolaze sa 1/3 rudnog bogatstva na KOSMET-u…….. Dunjice, Kesic je najobicnija marioneta kao i AV, sa svrhom duboke podele drustva da se narod ne probudi pre nego Srbija nestane.

      1. Ako si se probudio onda si u problemu, simptomaticno je kada neko budan bunca? Praviti paralelu izmedju Kesica i samoproklamovanog vrhovnika da su na istom zadatku je halucinacije koja bi trebalo da te zabrine? Posao satiricara je da se budale prosveste, Ali kda to nije poslo za rukom Domanovica, Nusica, Sremca, Pavica, nece ni Kesicu, precise je budala na ovim prostorima!!!

        1. Budale se ne mogu prebrojati, kad neko vidi razliku između Kesića i Vučića, kamo li sličnost između Kesića i velikog Nušića.

    4. Super, sad nam je i zdravstvo postalo Vucicevo. Izgleda da u ovoj drzavi pre Vucica nista nije postojalo, niti ce postojati posle Vucica.

    5. Nije to njegovo zdravstvo koliko god se on kurcio da he alfa i omega, to ie zdravstvo sbih gradjana Srbihe, svidjalo se to tebi ili ne. Zalosno je sto si obijena sendvicarka kojoj kritika ne prija. Navikni se, bice jos gore, zalosna osobo.

      1. Pa Vučić nije nikada ni reako da je to njegovo zdravstvo. To je , koliko ja vidim, rekao Kesić. A zaista , koliko se kritikuje Vućić i sa koliko mržnje, stiče se utisak da smo pre Vućića živeli kao Švajcarci, a onda je došao on i sve pokvario.

        1. Nismo živeli kao švajcarska, jer je taj isti vučić bio na vlasti ili deo vlasti devedesetih kada je sve krenulo po zlu…ratovi, inflacija, izolacija.Kakav je bio tada, isti je i danas.

          1. A Vučiće je značajno odlučivao u Slobinoj vladi isto onako kako je Mirko Cvetković odlučivao kod Tadića , pa su ga crtali na karikaturama sa maramom na glavi i kuvalom za kafu!!

        2. Aleksa Petrovicu!On je sam sebi to uredio.Ima srecu,jer je ovo sto sada dobija tek mali deo onoga koju zaista zasluzuje.Nemam nameru da Vam objasnjavam,jer,branite neodbranjivo.On je jedan belosvetski gilipter i to bez konkurencije.Uskoro cete i saznati zbog cega.

        3. Tačno, Vučić nije nikad izričito rekao da je ovo njegovo lično zdravstvo. Ali ni ne mora da to kaže, dovoljno je da se tako ponaša, kao što se i ponaša!
          Treba li ti bolja potvrda tog stanja od onog tupavog hvalisanja „JA sam nabavio aspiratore, šta vas briga kako, i još ću i nabavljati!“ Samo JA i niko drugi! Ali s vašim parama…
          A inače, kod vas botova ništa novo. Svako ko kritikuje Vučića, to radi samo iz „mržnje“ prema Vučiću. Jer iz vaše ograničene vizure, Vučić se samo može (i sme) samo obožavati do imbecilnosti, kao što vi činite. Ko to ne radi, to je samo zato što ga „mrzi“ onoliko koliko ga vi „volite“. Za vas ne postoji ništa drugo osim bezgranične „ljubavi“ i sto toliko bezgranične „mržnje“.

          1. Ne , nego si ti Fidelio nabavio aspiratore. Ćutite bre, svi se pravite neki genijalci, a mnogi od vas ne bi mogli ni dve ovce da sačuvaju! Mnogo volim te kritizere koji znaju kako ne treba ali ne znaju kako treba.

    6. Sve u ovoj zemlji je vlasnistvo OVoG naroda. Kada budete Vi i taj Vas (nemogu ime da mu izgovorim), napravili svoju privatnu kliniku onda mozete terati druge da se lece u Italiji Spaniji …

    7. Dunjice, zelim vam da ostanete zivi i zdravi. I da ovaj svoj komentar procitate za 3-4 meseca. I da ga potpisete opet. Kritika politicara nije napad na zemlju, shvatite vec jednom.

    8. Kao prvo,covek nam otvara oci da progledamo,i na tome radi vrlo dobro,i hvala mu do neba! Kao drugo,ima petlju(da ne kazem ono na sta mislim)da to i javno iznese,a vi Botovi koji nemate svoje misljenje pokrite se usima i dalje pratite uputstva svojih idola,da ne biste ostali bez sendvica! Samo napred Kesicu,na pravom si putu!

    9. Draga gospodjo, cini se da ste upravo Vi ostrasceni. Svako treba da je spreman da prihvati kritiku. Kod normalnog sveta kritika sluzi za korekciju postupaka i dobro je dosla.

    10. Dunja, ti si ozbiljno bolesna osoba. Dace Bog da ova posast prodje pa da se na fer i korektnim izborima pokaze sve. Ne znas ti sta je diktatura, uzmi edukuj se malo, ako imas vremena. Ja ti ovakvu “diktaturu” zelim jos sto godina, videces na narednim izborima koliko ljudi ima bolestan stav kao sto ga imas ti.

  2. Ovde histeriju i paniku sire ssmo predsednik i premujerka! Ja ne znam ko ovde lud, simoc cu da je neka bolnica popunjena u Bgd, a jutros vidim podstak da je zarazeno 158 ljudi, sto je nista za celu Stbiju. Policijski cas uveden ssmo u nasoj zemlji, nigde u okruzenju.

  3. Može li bez reči mržnje u komentarima ?
    Što se razloga za kritiku tiče , toga ima i za izvoz , ali se sad moramo ponašati u skladu sa situacijom .
    Istina je da smo , za zemlju koja je od 1991.u nekoj vrsti stalnog vanrednog stanja , nespremni ušli i u ovu krizu .

    1. Mržnju seje predsednik i SVI OKO NJEGA, pa do zadnjeg kapilarnog člana sekte zvane SNS! Pogledajte kakve komentare imamo vezano za naše građane koji su se igrom slučaja zatekli na granicama! A našli su se jer su od zvaničnika dolazila nejadna i neodredena uputstva, ili jednostavno kasnili sa potrebnim merama! Podelili su građane na MI i ONI, a kesić je sa svojom emisijom JEDAN vid ventila , oduška od mračne sitiacije u kojoj se nalazimo! I ne samo ubog ovog virusa!

  4. Kesiću ko te nezna skupo bi te platio, ali mi koji te znamo ne vrediš ni po lule duvana.

    1. Eee cim ga ti poznajes to vec menja situaciju za 360 stepeni? Mora da je Kesic bas odvratan covek,.Sorosev placenik, unutrasnji i spoljasnji neprijatelji, izdajnik, rusitelj Ustava….!

  5. Pitao sam Kesića da li je ikada kritikovao Soroša? Ne može da se seti, a ja garantujem da nije nikada. Suština njegove kritike je da su ovi na vlasti glupi, pohlepni i bahati. To je opšte poznato i prežvakano milion puta. Problem je što su oni pre njih bili malo manje glupi, ali isto toliko pohlepni i bahati. Kada bi kritikovao sadašnju politiku sukobio bi se sa svojim gore pomenutim finansijerom koga ne sme da kritikuje. Dakle gde su te kritike bezuslovnog puzanja ka EU, sumanutog nuđenja kuća, kredita i državljanstava migrantima i svega što je zajednička politika i vlasti i opozicije?

  6. Ha, neko reče Vučić i njegovi iz vlade šire mržnju a ne reče čiji su oni što crtaju mete na Vučićevim grudima, oni što nose vešala (ne bukete cveća već VEŠALA) koja znamo za šta služe, oni koji mašu motornim testerama u televiziji, oni koji huškaju onog vozača kombija pred skupštinom, da jurne i pogazi policajce. E, to su verovatno mirotvorci i to se predstavlja kao humor i šala.

    1. Isti su i jedni i drugi, samo Kesic ima ozbiljnu govornu manu, kao Brnabic. Kad nema pripremljen govor u emisiji, uzas kad se ukljuci negde u program da odgovori na prosto pitanje.

    2. Aleksa, kome druze pricas, vidis li koliki je to nivo ostrascenosti i mrznje. Sramota me je sto sa ovakvima zivim u istoj zemlji uopste. Dunji moram da se izvinim na komentaru, jer nisam hteo da odgovorim njoj vec drugoj osobi ostrscenoj. Da Bog da da vam ovaj “ diktator” bude predsednik jos 30 godina, kao Putin. Dace Bog, kao sto cete i vi samo moci da cvilite ovde. Ocistice se ova drzava od raznih trifunovica, djilasa, obradovica, laznih advokata i sudija i ostalog otpada, jer nije problem u tome sto drugacije misle, vec to sto svoje misljenje izrazavaju na zastrasujuce nacine, pa ce morati i krivicno da odgovaraju za sve, dace Bog.

      1. Ti smesta da promeniš svoje tastaturno ime u botovski Kvisling.

  7. da je samo bitno da poštuju pravila i da svi budemo jedinstveni u borbi za zdravlje i život.

  8. Kesić sad priča nepotrebe stvari. Moramo svi da shvatimo kad je vreme za šalu kad je vreme za rad. Ovo je neprimerno od strane njega.

  9. Mene ne cudi da ste, gde ste. amo pogledas komentare, kako neki mrze jednog komedijanta. Pa to je neverovatno. Umesto da se smeju ili ignorisu, ako jim dira u velikog vodju. A covek je kritikovao i one, koji su danas u opoziciji 100 puta. Ne postoji on otkad postoji Vucic. A Vucic je bas idealan za sprdanje. Znaci, kakvog pacijenta ste izabrali, svaka vam cast. Za u ludnicu i on i narod koji to bira. U SLO je Kesic bas popularan isto. Ja, kad sam poceo slati mojim prijateljima ovo, rasirilo se kao kuga. Ne mogu verovati ljudi, sta se kod vas desava i na koji nacin, prvo su mislili da on to pravi neke montaze. A bili smo ista zemlja. Kad gledam danasnju Srbiju, cudi me, da je YU trajala koliko je trajala. Vi ste (samo)destruktivni totalno. Ali, sad mozemo samo da se smejemo. Posto se ovde obicno mnogo vise radi, nadam se, da nam ne zamerate to? Treba se i opustiti malo.

  10. Mnogo ljudi uzima sebi previse slobode,u pisanju kritika,pre nego ukljuci mozak. Gospodjo nama vuk nije bog niti ce abiti.U vecini zemalja prave se parodije i kritike na racun politicara tako da i nasi politicari nisu izuzeti od toga. Posebno kad svojim ponasanjem daju materijala za to.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.