Krivična prijava protiv Brnabić zbog nečinjenja u „katastrofalnoj epidemijskoj situaciji“

Profesor Medicinskog fakulteta podneo Javnom tužilaštvu prijavu i protiv Ružića

Ostavite komentar


  1. Bravo profesore! Konačno neko stručan i hrabar da izgovori sve ono što mi ostali prećutkujemo. Jedno pitanje me muči, kada ćemo imati dan žalosti za sve koji su do sada preminuli od kovida? Zar oni nisu zaslužili naše saosećanje? Da li su samo poznate javne ličnosti vredne pomena?

  2. Bravo profesore!!! Konacno nesto konkretno!!! Morace jednog dana neko da odgovara za ova necinjenja!!!

  3. Profesore, apsolutno ste u pravu.

    Monstrumi vladaju Srbijom i moramo ih sprečiti da donose genocidne odluke jer narod nema više ko da leči i operiše.

  4. Ovo je najcasnine istupanje ,od izbijanja pandemije, u Srbiji .Duboko, iskreno postovanje za casnog Č O V E K A profesora dr Marinkovica. Duboki prezir primitivnim,bahatim, oholim, neukim, predstavnicima vlasti!

  5. Vlast je oprezna i pametno postupa u ovoj situaciji. Uvrstite ivermektin u kovid-protokole.

  6. deca moraju u skolu da idu kao sto svi idemo na posao kao sto se prave svadbe i sl.Zasto deci uskratiti obrazovanje a sve ostalo dozvoliti?

  7. Profesore…
    OK sto ste podneli prijave protiv dotincnih, ali ostavite narod na miru.
    Ko nece da se vakcinise ima pravo da se ne vakcinise, i vi tu ne mozete nista,
    jer je smrtnost od ove bolesti procentuialno vrlo mala.
    Licno sam prelezao bolest i ne pada mi na pamet da mi neko nabada iglu sa necim sto ni sam ne zna sta je. Da ne bude zabune, primio sam sve moguce vakcine koje postoje, prosle godine i protiv tetanusa zbog ujeda macke, ali ovo? Ne, hvala, nije me brijga ni da me otpuste sa posla, ni bioskopske, pozorisne predstave, ni koncerti. Apsolutno me boli ona stvar za vase vakcine, jer vidimo jako dobro kako zive i kakve su vec pogodnosti dobili oni koji se zalazu za to. Ostavi nevakcinisane na miru i gledaj svoja posla. Uvedite mere, ali prisilno vakcinisanje vam nece proci.

  8. Da li je moguće da postoje i ovakvi doktori koji bi da pelcuju deci ispod 12 g. sa još uvek eksperimentalnom vakcinom Fajzerom iako čak ni u Americi nije dozvoljeno vekcinisanje dece ispod 12g. Izgleda da je dr.Mengela istavio iza sebe naslednike…

  9. Bravo za doktora. Iako znamo da od tužbe ništa biti neće, neka vide da ioak nismo svi ludi i bez trunke paneti. U nekoj pravnoj drżavi, premijerka bi odgovarala za ono što ne čini. A tek za ono što izgovara…

  10. Svaka čast doktore, osamnaestogodisnjaci uveliko traze sale za proslavu 18.rođendana i na tim slavljima se masovno zaražavaju. Mnogo ima bolesnih srednjoškolaca.

  11. Ako bi doktor da uzadje iz anonimnosti, los je put odabrao. Sramota za intelektualca da ovako razmislja.
    P.S. Doktore, pogledajte pravopis i gramatiku za 5. I 6. razred.

  12. Podrska svim srcem uvazeni kolega.
    Ovoj burazersko-kumovsloj mafiji se mora stati na put.

  13. Iskoristiti epidemiju da bi se napali politički neistomišljenici je neviđeni apsurd, pogotovo ako dolazi od akademskog građanina. Nisam pojela nijedan ‘sendvič’, ali ću glasati za vladajuću strukturu. Menjaćemo ih kada im dokažemo neke druge propuste, ali epidemiju ne, nikako.

  14. Bravo profesore Ova vasa recenica pkazuje ko ste. ako ovi neće da se vakcinišu, neka se zaraze i pocrkaju, a to je oko 2,5 miliona neimunizovanih ljudi, Pravi doktor!!! pocepajte svoju diplomu a posle ce mo mi vas da pocepamo da se vise nikada ne sastavite..Bravo za etiku i moral GNJIDO

  15. Pazi da ti neko nepoveruje u lazno prijavljivanje. Cista igra bez granica. Pre si trebao napisati prijavu za cinjenje. To sto je kao tuzis za necinjenje je jedino ispravno sto cini.

  16. Taman posla sad da pred izbore da uvedu mere. Svi politicari su dobili lek koji kosta par hiljada evra i zastitili se. Vodja sad ne pominje da nece biti mesta za mrtve na novm groblju i na lescu,a pominjao je kad smo imali dvocifren broj zarazenih.Sad niko ne pominje one brojke preminulih u Italiji,sta se tamo desilo?Da li je iko preziveo?Toliko je nelogicnosti,dragi profesore,da mi koji nismo iz oblasti medicine vise ne verujemo ni lekarima ni Vladi Republike Srbije. Jos kad se tome pridoda afera sa vakcinama za pticji i svinjski grip koja se vezuje za drKona i Tiodorovica… Normalno je da vise nikome ne verujemo, osim Gospodu Bogu.

  17. Duboko poštovanje za Profesora koji je pokazao kako treba da postupaju časni i etični ljudi, i pokazao šta treba da nas čini ljudima, za razliku od životinja. Ovima drugima, životinjama, pošto nemaju mozga da naprave razliku, postavljam pitanja: kako će raditi ekonomija ako svi pomremo, i da li vam je važnije obrazovanje od života dece? Pošto i dalje pišete gluposti, uzalud je apelovati na vaš zdrav razum, jer ga nemate. Zato vam treba uvesti najoštrije moguće mere.

  18. A da se uvedu mere i zabrane, ne bi živi ostali od komentara i protesta. Neka nam je Bog na pomoći!

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.