Krivična prijava Vučićevom kumu Nikoli Petroviću

Ostavite komentar


  1. Sada ce kum, kao „najbolji pravnik svih vremena, da utvdi da zapisnik o udesu nije dobro napravljen i da nema dokaza o krivici. Mozda je ipak bila neka greska Corse, sto nisu videli na uvidjaju?

  2. Proverite, mozda preuzima neku osiguravajucu kucu- pa prvo da im naplati stetu a onda ih kupi jeftinije…

  3. Fore i fazoni..
    Odakle mu vile i takva kola?
    Odakle mu te silne firme?

  4. Volim Srbiju ali me je sramota uglavnom. I to samog sebe kad procitam ovako nesto. Pitanje je dana kada ce izaci i da li ce ikad izaci na videlo poslovi odrzavanja mreze ,brdo korumpiranih firmi poput Jadrana itd

  5. Bilo bi zanimljivo pretresti poslove Ems-a u doba gospodinovog direktorisanja

  6. Sto odma niste objavili jel pijan ili drogiran to se mora znati odma!!!Ne da posle pisete nije nista konzumirao bagro lopovska!!!Kumovi

  7. Kamo se munjevito stvorise pripadnici Kobri na licu mesta i kako se svi novinari plase to da pomenu . Nema brige, sve ce drug kum to da zataska.

  8. Srbija je uvek imala i uvek će imati „kumove“, to je naša realnost i nažalost naša tragedija.

  9. I šta mislite šta će biti?
    Naši stručnjaci će nači da su mu otkazale kočnice, elektronika, nešto i to na autu od pola miliona evra i pojeo vuk magarca. Živi bili.

  10. Trla baba lan da joj prođe dan.
    Hajde Jovo nanovo opet će epilog biti smjena tužioca.
    Vučičev kum je nedodirljivi!

  11. Nemojte, molim vas, pa sad ce presveti nedeljama trabunjati kako je ovo napad opozicije, pokusaj rusenja vlasti, moguce da je opozicija blokirala i tockove kumu, pa se jadan slupao.. jadan kum, jos jadniji predsednik, ovo je napad na Srbiju..

Ostavite komentar


Društvo

Advokat Ninić: Novica Antić podneo 48 tužbi protiv medija 10

Advokat Ninić: Novica Antić podneo 48 tužbi protiv medija

Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić podneo je, zbog povrede ugleda i časti i kršenja presumpcije nevinosti, Višem sudu u Beogradu 48 tužbi protiv elektronskih i štampanih medija, koji su u poslednja četiri meseca "intezivno sprovodili orkestiranu kampanju njegove kriminalizacije", saopštio je danas njegov advokat Ivan Ninić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.