Krivična prijava za člana Gradskog veća

Članovi SNS-a u Požarevac prijavili svog funkcionera zbog lažnog prestavljanja i falsifikovanja

Ostavite komentar


  1. Šta je ovde čudno, pa to je pravilo napREDnih članova, funkcija pa diploma preko noći stiže, takvih stotinu već znam, zato mladi, obrazovani odlaze iz ove zemlje sa kartom u jednom pravcu, ostaju najgori mladi botovi bez morala i dostojanstva, njihovo potomstvo ugasiće srbiju sasvim uz AV diktaturu,…..

  2. Ovo je sve u postupku pred nadležnim organima. Ništa nije, zakonski i po službenoj dužnosti nadležnih organa dokazana.
    Sumnja… Sumnja se i za još mnogo njih da imaju lažne diplome… Kada se dokaže to je to.
    Ovako prazne priče dok ne vidimo. A novinar ko novinar bombastičnim naslovima pridobija pažnju i gle čuda prijava „poštenih“ je adresovana na njegovo ime, pored Baneta (što je takodje ludilo) i institucijama koje bi trebali i koje će sve ispitati.
    Hmmmm sve ovo je veoma sumnjivo i RAT struja SNS-a u Požarevcu i Kostolcu se sve prljavije zahuktava!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.