Krstić traži ukidanje Tvitera, Fejsbuka i Jutjuba dok traje vanredno stanje

Ostavite komentar


  1. marketinski strucnjace, u dezinfekciji i deratizacii, ti bi bio medju prvim koji su ocisceni

    1. Sramota je i za Blic i njegovog glavnog urednika VS da puštaju ovakve kolumne kojima se direktno atakuje na ljudske slobode. Dokle više diktatura svega najgoreg što se ovde ispililo pa sad buja brže od korone?

  2. Prvo je trebao da traži zabranu prenosa vlade uživo,
    nemerljiva je šteta učinjena pre 10-ak dana.To se ne zaboravlja.

  3. Alo ,tebe treba pod hitno u Lazu.Pa po toj tvojoj ,,pametnoj,, logici,ajde zaredite pa oduzmite svima čekiće,testere,kašike,noževe,igle……..sve to može da posluži za ubijanje. Čemu postoje državne službe,neka hapse ko širi lažne vesti,paniku.Samo trebalo bi prvo da počnu od onog kome si se do ušiju uvukao ,znaš već gde.Baš svašta živi na ovom svetu.

  4. Bolje da se isključi takav sendvičarski stručnjak.
    On bi možda i Danas zabranio, pa komentare koji ne odgovaraju minhauzenu…….., ali neka zna da će njegovog minhauzena da odnese slabo postupanje i laži kod ove epidemije.

  5. Marketinski strucnjak zalaze se za ukidanje platformi informisanja?
    Dakle preporuka strucnjaku je da sto pre potrazi STRUCNU pomoc, jer mu mentalne bolesti eskaliraju.
    Savet za Krstica je da se samoizoluje i da iskljuci vodu i struju narednih 3 meseca.

  6. Krstiću, ne odlučuješ ti o tome ko obmanjuje javnost, a za to što se javno zalažeš za ukidanje slobode govora kao predstavnik vlasti treba momentalno da dobiješ otkaz.

  7. O cemu ovaj propali „Idol“ mandrlja. Da li mozda nece da trazi da se isteraju tenkovi na ulice, da se uvede policijski cas, da se fudbalski stadioni „napune“ sa neistomisljenicima Vuciceve vlasti ( diktature ) itd itd lista je predugacka. Sram da ga bude a dokazuje iz dana u dan svojim „istupima“ da je od sramote definitivno „operisan“. Procice sve ovo i Vucic na kraju oticice na „djubriste istorije“, poput ovakvih tipova poput Krstica i ostale naprdnjacke „baljezgarske kamarile“ a da li ce moci slobodno da se tada krece ulicom, ne osvrcuci se, nisam bas 100% siguran. Cist gebelski otrovni i ogavni propagandista i Vuciceva „podrepa musica“.

  8. Dragi Nebojša,

    I daje te čeakmo kod Zlatnog Papagaja iako znao da nećeš doći. Kada se jendom osvoje nazaslužene privelegije, one se teško ostavljaju..

    Duca

  9. Ovu glupost ne vredi ni komentarisati. Kakav podlac, uvlakač i demagog. Fuj!

  10. Bogme priuceni gitaristo ti si opasniji nego sto se to moglo i pomisliti. Evo sad ti je procureo mazut kroz nogavicu. ne znam gde ces momce posle svega ovoga, sa ovakvom izjavom kao licnom hipotekom.

  11. Krle, Krle, proćiće i ovo vandredno stanje, ali gde ćeš ti jadan posle. Prvorođeni tebe istura da pustaš probne balone.

  12. Gosn Krle samo dva dana posle neustavnog uvođenja vanrednog stanja u javnost iznosi ideju koja suštinski stoji iza zloupotrebe zaraze Korona virusom u političke svrhe, a to je obračun režima zarđale kašike sa neistomišljenicima i zavođenje potpunog informativno-medijskog mraka.

  13. Krle, a šta sa nacionalnim „dobrima“: Pink, Prva, Hepi, RTS?

  14. Komentar je medicinski i civilizacijski nepismen. Nas „strule“ Krle bi trebao da zna da je ISTINITA INFORMACIJA najbolja, osnovna i najefikasnija mera u borbi protiv Kovid-19. Kao i u borbi protiv glasina.

  15. Ako TO URADE, biće jedna stvar kojoj ću se radovati. Tužnoj vesti na Pinku i u Kurinformeru. Smrtovnici. Jako verujem da bi se to desilo. Ako živi u zgradi sa više stanova, to bi bilo brzo, ako živi u individualnoj kući – prve, druge, najdalje treće (sreće) noći od ukidanja, neki novi Prle i Tihi bi Krletena za glavu skratili!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.