Kuburović: Zakon o poreklu imovine jednak za sve građane

Ostavite komentar


  1. Pa niste vi blagi sa zakonom zbog drugih, nego sutra zbog vas. U svakom slucaju nemojte imati dilemu, bilo ko sutra da dodje umesto vas, po pravu i zakonu ce vas goniti za sav kriminal koji ste pocinili. A zakoni ce biti promenjeni da ce vas presude bas boleti, a ne kao ova sala koju cete vi usvojiti.

    1. Aha, kako da ne, posle 5. oktobra su svi odgovarali za sav kriminal koji su počinili.E, tako će biti i sada, ne bojim se ja za njih.

  2. Taj zakon postoji pre nego što je ova i počela da studira. Ali se ne primenjuje kao što neće ni ovaj
    Bar ne prema političarima, inače Čeda bi odavno bio u zatvoru, a sa njim verovatnoni Šutanovac. Kao siroma’ je ušao u politiku a sad uma zgradu od par miliona na Vračaru mislim. Od plate? Teško. O ostalim političarima dabi ne govorim, a naročito o ovima sada.

    1. Ovaj zakon nece biti primenjivan prema njihovim ljudima i sticenicima, uvek ce oni imati resenje ili opravdanje, vec za vas ili one, obicne gradane koji nesto imaju od nekretnina ili u banci, neku sicu, da bi im se i to opljackalo

  3. Verovacu kada se notarima oduzme imovina ,jel su se u veoma kratkom vremenskom roku toliko obogatili .To isto vazi i za komisiju koja ih je izabrala njih 94 natprosecnih .

  4. Ministarstvo pravde je uspelo … Da nije tragično bilo bi smešno. Naši zakoni su dobri, samo ih treba sprovoditi. Naravno, u državi kojom vlada mafija to je nemoguće. Sve ovakve priče su zamajavanje stanovništva u cilju što dužeg ostajanja na vlasti i samim tim nastavak pljačke i neodgovornosti.

  5. A je l’ zakon jednak i za one koji imaju ženinu tetku u kanadi, batu predsednika, sestru premijerku, sina ministra i njihove rođake na položajima?

  6. je zakon za sve isti, ali o tome na kome će se primeniti taj zakon odlučuje neki tužilac, koji slučajno preferiše sve vidnije i manje vidne članove određenih stranki.

  7. Draga moja ministarko, ne postoji zakon na svetu koji se primenjuje na sve gradjane na isti nacin. A posebno ne u Srbiji. Pri donosenju zakona se prvo napravi rupa a onda se oko nje lepe pravnicke maske. A to bi Vama trebalo biti dobro poznato.

  8. To nije nikakav uspeh danas a bio bi pre mnogo godina ako uopste donosi neke promene jer se ni stari uopste ne PRIMENJUJE iace bi mnogi poznati i nepoznati bili iza resetaka! Ovako kao nesto rade ministarke i ministri!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.