Lalić: Pobeda pritiska javnosti i priznanje greške vlasti

Odbačena krivična prijava protiv novinarke portala Nova.rs

Ostavite komentar


  1. Zasto misli te da je ona upravu i da je nevina?!!
    U najmanju ruku je neprofesionalna i tendeciozna u trazenju senzacionalistickih vesti i sadrzaja.
    Prenosenje i sirenje poluproverenih informacija i neproverenih cenjenica i podataka je laz i dezinformacija. To rade sve policije,tajne sluzbe na svetu i novinari povezani sa njima i interesnim grupama,kriminalnim organizacijama i sve povezano sa takvima,to je deo organizovanog kriminala.
    Ovako „novinarstvo“ je pokrenuo i osmislio CNN,zna se za koga a vodimo i kako prolaze,VISE IM NIKO PRI IOLE ZDRAVOM RAZUMU NE VERUJE I NE PRATI IH.
    Ova osoba nije novinar i nema ona i svako povezan sa njom sta da traze od javnosti. Ovo je za svaku osudu.
    Jos vecu osudu i odgovornost whose oni koji su je“oslobodili“ odgovornosti!!!

    1. Slažem se sa MaxMinja u potpunosti i dodao bih da izostankom redovne osude nadležnih organa ima i sud javnosti. Ovo iznosim gledajući n1 gde je to glavna vast i to više puta reprizirajući. Gospodo, nas su mnogi vetrovi šibali ali ćemo demokratskim putem pokazati da ona nije rodoljub i iskren novinar. Prvo nije poštovala institucije, nije se lično uverila u datu informacije, nije sagledala objektivne okolnosti, a povrh svega na dokazu drugih novinara likovala kao da je neko ubijen a ona ima exluzivno pravo na prvu vest. To je jadno kod nekog dela naših novinara ma iz koje su kuće.

    1. Poštovana Tanja pošto si mlada i neiskusna a to ti vidim iz pisanja u sitne sate, da ti dam savet za tvoje dobro. Na pisanje SNN da je Gdin KIM UN na samrti, a ono se ispostavilo da je on živ, kome bi ti poverovala. Čitajući i druge vesti raznih kuća onda dovedi zaključak. Tvoje pisanje je glupo jer čak ni tvoje puno ime i prezime nije izneto, pa te smatram huškačem isto kao i dotičnu novinarku.

  2. Protestujem što vršite pogrešnu selekciju objave komentara. Tako da ja koji nisam ni krivično ni prekršajno kažnjen imam problema, jer moje kamentare ne objavljujete. Moje komentare ne može niko da demantuje jer pišem istinu, a razmišljam da se više ne javljam i da sačekam moje vreme.
    Toliko…
    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.