Lav Pajkić “udario” na Danasovu školu novinarstva: Uporedio Danas, N1 i Nova.rs sa vođama logora u Jasenovcu

Ostavite komentar


  1. Kada smo se davne ‘92,sklanjali od ludila Miloševićeve politike u daleku Australiju,jedan drugar mi je rekao : nećemo mi nikada promeniti Srbiju,nego nas par stotina hiljada treba da odemo,a njima neka ostane država po njihovoj meri.
    Kako je samo bio i pravu!

  2. Tužno je da tako mlad čovek upadne u spiralu mržnje i netolerancije.
    Očigledno je da je nezreo i pogodan za manipulisanje od strane starijih, po godinama ili po poziciji u sekti kojoj pripada.
    Njegovo ponašanje je za psihijatrijsko posmatranje i procenjivanje.

  3. Imao je od koga da nauci.
    U Sarajevu je njegova mama organizovala nacisticki pir i pobegla glavom bez obzira. Nazalost, Beograd je primio.
    Ne zaostaje u provokacijama ni njegov tata, zato je popio nokaut od Kusturice.

  4. Propustili ste da kazete da je ovo vec treci put da mu se eprecava poseta Jasenovackom stratistu. U isto vreme Austrija dozvoljava celnicima Hrvatske posetu Blajburgu gde su pokopani nacisti a ovde se ne dozvoljava odavanje poste nacistickim zrtvama.
    To je danasnja Evropa u kojoj je postalo normalno prekrajanje istorije a poznato je da onaj ko nije izvukao pouke iz nje otvara mogucnost da mu se istorija ponovi

  5. iver ne pada daleko… ali u ovom slucaju nije bas tako, on je daleko nadmasio kevu u nepocinstvu

  6. Грађани знају ко су Данас, Н1, Нова.рс али нисам сигуран да знају ко је овај млађани четник који је тек изронио испод Вучићевог шињела.

  7. Što bi moja baba rekla: od zla oca i gore matere.. Šta je bilo pa za očekivati?

  8. Otvorim Danas novine i čitam sta je rekao Lav Pajkić. Zatvaram Danas novine i brišem Danas aplikaciju.
    Poz.

  9. Problem u Srbiji je sto su inteletualci u Srbiji jako pristrasni i sto su protiv i kritikuju Vucica i kada nije u pravu i kada je u pravu. Tu se onda ubacuje polusvet kao ovaj Pajkic koji staje na stranu Vucica brani ga i napada kriticare, krceci tako put sebi i svojim ambicijama.

  10. Pajkić. Kakva intelektualna veličina. Treba imati vere u ovog mladog čoveka, sa izuzetnim smislom za humor, poput predsednikovog.

  11. Jel ste vi ludi iz Danasa, pa ovaj fasista vas je pohvalio… Kakav gmaz od coveka!

  12. Ovi pripadnici falange Vučić-jugend bi itekako dizali konclogore, sa sve krematorijumima. Nego, kakva takva Evropa to još (uvek) ne dozvoljava. Njihov ideološki prapretak A. H. je sve življi i življi. Njegova mama je organizovala naci-žurku u Sarajevu 1987. Protiv ovih jugend naci-falangi će se današnja antifašistička mladež u dogledno vreme ogorčeneo boriti. Ovakvim jugendovcima bi uzor bio nacistički omladinski list „Junge Welt – die Reichszeitschrift der Hitler-Jugend“.

  13. @slobodan vracar Vidi, sve i da mu se sprecava poseta to je njihova odluka srazmerna tome kakav on stav ima prema Hrvatskoj. Kako mozes uporedjivati odnose Austrije i Hrvatske sa odnosima Srbije i Hrvatske? Totalno si promasio poentu. Da ne pricamo o tome kakve veze imaju novinari Danasa sa time sto je Vucicu nesto zabranjeno. Ako mu jeste zabranjeno, razloga sigurno ima, koliko god da su banalni, njihovo pravo. Neka se povuce sa mesta drzavnika, pa sa penzionerima na ekskurziju, nece ga niko vratiti.

  14. Raširena krila, visok let, nizak intelekt! Što više poleti pad će biti bolniji! A pad je neminovan i izvestan!

  15. Lave smirite se ne prilici mada je to poznato kod mladih lavova da hoce da nadmase svoju stariju bracu. Inace po ne znam koji put predsednik jedne drzave ne moze ni u privatnu posetu drugoj drzavi nauciti se osnovama diplomatije, da ne kazem nesto gore, u celoj stvari prica o privatnoj poseti onako usput a sta ce kamera pa makar i jedna novinarska?????? Ziveli

  16. LP, vrlo antipatična osoba, je primitivni proizvod SNS mašinerije pa ovakve njegove izjave ne čude.

  17. On se još nije izlegao iz jajeta mame i tate a već sikće. Treba ga ignorisati. Nije vredan pisanja.

  18. Zar jedan Danas da prenosi i obraća pažnju šta je jedan Pajkić kazao ili napisao?Daj uozbiljite se Danasovci.

  19. Док су овдашњи момци одвођени ни криви ни дужни деведесетих на ратишта по Хрватској и Босни, његов тата се бахатио по београдским кафанама и водио квази интелектуалне разговоре. Такође, његов Председник, велики родољуб је бранио своју дедовину у Босни, подврискујући са Радио Пала.

  20. Pa da ste loši … Loši ste … Al da je on tenkre prodani i debilcina to tek stoji ….

  21. Лав Пајкић је тужан лик на српској јавној и политичкој сцени.Није једини,много је таквих
    али се он упиње да докаже како је не знам какав интелектуалац.Мада је од тога много
    далеко.

  22. Ne vidim nikakvu nadu, osim da navijači uzvrate udarac svojim tvorcima i predju na našu stranu?

  23. Eto, dođe kraj…Daanas sam definitivno prodao stan, porodičnu kuću automobil, sve…dobio sam iseljeničku vizu za Australiju, idem sa ženom i 3 dece. Mašinski inženjer sam.
    Odriče m se srpskog i državljanstva i svega. Nikada se neću vratiti , kao ni moja deca, koja neće ni znati odakle su…
    A sve zbog lava, đuke, šešelja, pinku…
    Zbogom zauvek Srbijo…

  24. „Danasova škola novinarstva“!!! Hahahahahahaha.Ja mislio da se novinarstvo studira na FPN.Ovo je suludo…

  25. Slobodan Vračar:
    Ni ja ga ne bih pustio u svoje dvorište da bane nepozvan.A i na poziv bi se načelkao.

  26. Pa, presberoite se malo, čovek je u pravu. Vidite koliko među vama ima hr. Setite se koliko je hrvata bilo u post 5okt skoj vlasti i šta su napravili od Srbije. Stvarno delujete antisrpski i većina srba to misli, očito je.

  27. Glasao sam za Vucica jer sam mislio da idemo u eu. I vidim da sam se prevario ali kako smo skinuli Milosevic tako mozda i on prodje.

  28. To od čoveka želi pažnju javnosti.
    Treba ga ignorisati, to će najviše da ga boli.

  29. Ja ne znam zasto se vi uopste bavite njime? Da niste ovo objavili, niko ne bi znao ko je Lav Pajkic i sta je napisao na Instagramu. Bavite se novinarstvom a ne tracevima!

  30. Da nije dosao Vucic na vlast ne bi nikada saznali koliko pacijenata hoda ovom zemljom.

  31. Ovakve stvari koje rade Sarape, Marići i Pajkići nisu namenjene čitaocima Danasa već ljudima koji ga ne čitaju. Da ga ne bi čitali…

  32. Pitajte velikog „patrijotu“ Lava Grigorija zašto za Prvi maj nije išao na Borsko jezero, nego baš na Bledsko, u „neprijateljsku“ Sloveniju. Sreli smo ga ja i supruga u šetnji oko jezera.
    Sve velike „patrijote“ imaju male prljave tajne.

  33. Lav Pajkić??? Ha, ha ha, pa zar neko uopšte doživljava ozbiljno tog čoveka. Smešan je u svojim nastojanjima da bude novinar i vedeta režima.

  34. Nije on kriv što je ,,izmešten,,po raznim osnovama i sada mora da se dokazuje od genetike do uverenja i htenja.Personalizuje svoju socijalnu fobiju i abiozu kroz crne uniforme kao svoju etno psihologiju.Mora se živeti i pored takvih nemojte mu zameriti nije mu lako -Ne daj bože nikome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.