Lažna vest o smrti Milana Panića

Nova neslana šala sa lažnog profila, objavili da je preminuo Milan Panić

Ostavite komentar


  1. Njega su još davno „sahranili“, oplakali o ožalili neki u Srbiji. Bogati Milan Panić je bio „živi“ dokaz naše kolektivne srpske gluposti i palanačlkog ,mentaliteta. Pored toga što je imao novac, natucao je i engleski. Dovoljno da mu poverimo državu na upravljanje. Ovu lažnu objavu o njegovoj smrti doživljavam kao „Mister Panik po drugi put medju Srbima“.

  2. Nisu to mediji, već propagandna mašinerija režima koja neprofesionalno prenosi djubre i kič iz izvora sa sumnjivim referencama.

Ostavite komentar


Društvo

U Aleji zaslužnih građana ostalo svega 19 grobnih mesta, proširenje neizvesno 10

U Aleji zaslužnih građana ostalo svega 19 grobnih mesta, proširenje neizvesno

U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu ostalo je svega 19 grobnih mesta, izjavio je u utorak Aleksandar Šapić, predednik Privremenog organa grada Beograd na konferenciji za novinare i dodao da smatra da treba razmišljati o nalaženju lokacije za izgradnju nove. Međutim, kada će i gde zaslužni građani ubuduće biti sahranjivani, kada se popune postojeća mesta, još se ne zna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.