Lečić pozvan da u petak da iskaz u Višem javnom tužilaštvu (VIDEO)

Poznati glumac kaže da je u medijima već osuđen kao silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemer...

Ostavite komentar


  1. Da li si silovatelj rešiće se u nekom postupku.
    Ali, samo je podlac mogao da ruši DS iznutra.

    1. Ne mešaj babe i žabe. O kom DS-u pričaš, o onome to ga vodi Lutovac, koji Lečiću nije ni do kolena u svakom pogledu i po svakom pitanju.

  2. bas zbog reakcije javnosti, da se zastiti optuzeni do izricanja presude, ali takodje i zrtve da ne bude stigmatizovana, kao i da neke osobe koje su u istoj/slicnoj situaicji ne budu obeshrabrenene da kazu i prijave zlocin, u normalnim prqvnim drzavama se ne iznosi u javnost identitet osumnjicenog. Cesto se cak i ne pise detaljno o samom slucajnu do okoncanja sudskog postupka.

  3. Tako je govorio i “Zaratrusta“,pardon mister Bil Klinton…..Treba i tuzilastvo nesto da kaze.Ako mediji brane slabijeg onda su na pravoj strani.Glumica koja je sve ovo iznela u javnost nema od toga nikakvu korist.Sto kazu licemeri(“maco“ muskarci-promociju).Vec veliku stetu i poslovnu i licnu.Sve u nadi da ce bol prestati ako spasi jos jednu zrtvu….!

    1. Ne mora da znaci da nema korist . Ko to moze da tvrdi ? Moze da ima korist !

  4. Manite se vi Lecica i cele price. Neka tu sud radi svoj posao.
    Nego KO JE UBIO Vladimira Cvijana?

  5. Jeste glumčina. Suzu sam pustila. Rasplakaće Leka i poligraf, jer i poligraf ima dušu.

  6. Leko bravo.Podrška prijatelja, brata i ostalih ljudi koji traže istinu i ništa više

  7. Ne znam na osnovu čega gđa Štajnfeld misli da ce sud presuditi u njenu korist. Nema dokaza, samo njena tvrdnja i ovaj snimak koji dobar advokat moze upotrebiti protiv nje.
    Verujem da ne laze al bez pravog dokaza ( a snimak to nije) nema sta da trazi na sudu i samo ce zakomplikovati situaciju .

  8. Više NEĆU gledati nijedan film MIRJANE KARANOVIĆ . Nije osudila glumca Jeftića sa pravosnažnom presudom a osudjuje Lečića.Još nije dao ni iskaz. Što li ????

    1. Ал’ Јефтића не качи ми-ту параграф, к’о што качи Лечића!…

  9. pa tebe su ovi tvoji iz DS-a i gradjanske srbije razapeli… prakticno si sve u pravu i pricas kakvi ste vi svi licemeri, zato ste na 1% podrske

  10. Što bar ne reče o kojoj predstavi je reč pa da vidimo tu „vezu“ između njegovih reči sa snimka i teksta predstave. Uz sav napor, teško je poverovati u ovo što Lečić govori i ideju glumice da ga navodno ucenjuje, a da je maestralan u ubedljivosti – ukoliko eliminišite zdrav razum i izgovoreno u snimku glumice sa njim – zaista jeste!

    1. Da, mada malo preglumljeno.
      Znači to je odbrana,
      ona je bila „zaljubljena u mene“, podmeće mu zato što se ta ljubav (i seks), kao i u predstavi, nije ostvarila u životu, „što će svima koji su gledali predstavu biti jasno o čemu se radi“?
      Predstava je „Dnevna zapovest“.
      Mnogo i za jednog Narcisa.

  11. Koga će „leka“ sad da gumi u policiji. Čuo sam da onaj beogradski kriminalac što mu je Lečkć bukvalno pokrao lik, pokrete mimiku i izgovor za film „bulevar revolucije“ sve više pije, ali sumnjam da će da podnese krivičnu prijavu za „plagijat“ jer nije zbog toga ni proteran iz Austrije

  12. ‘Gradjanin?!?!’
    A ja sam mislio da je Rudolf Valentino i predsednik Demokratske Stranke?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.