Lekari iz Italije stigli u Srbiju kao ispomoć u borbi protiv korone

Ostavite komentar


  1. Ekstra, mi njima novac a oni nama jednog specijalistu zz infektivne bolesti koji kao i mi, još ne zna sa čim se bori.

    1. Više ti se sviđaju kineski pokloni možda? Besplatne maske koje se plaćaju i brzi testovi koji ne funkcionišu?

  2. KO KAŽE DA NEMA LEKA PROTIV KORONE? IMA GA!

    Alkohol je omražena supstanca kod dela stanovnika, a omiljen drugom delu građana. Korona virus dokazuje da je druga grupa u pravu i osim dezinfekcije ruku oni dezinfikuju i unutrašnjost organizma. Ipak, korona virus savetuje korišćenje umerene količine, previše konzumiranje alkohola ne povećava znatno ubijanje virusa, a izaziva druge i veće posledice. Prema tome, treba prepustiti alkoholisanje unutrašnje i spoljašnje u umerenim, malim količinama, kao lek. Hvala braći Rusima što su otkrili lek protiv uzročnika pandemije Covid-19, a njega ima skoro svaki dom. Napred, smrt korana virusu, zdravlje i razum ljudima!

    1. Na zapovjed Superhiče! Ali tko nam garantira da nećemo krepati od pretjeranoga udisanja alkoholnih isparenja?

  3. jadna je ta drzava koja mora da uvozi strucnjake iz inostranstva! zasto to ne rade nemci, danci ili francuzi- pa zato sto imaju skolovane strucnjake a ne koje kakve kvazi strucnjake koje sluze politici a ne profesiji i gradjanima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.