List Danas na Media Marketu od 23. do 27. oktobra 1Foto: Bojan Cvejić

List Danas peti put učestvuje na sajmu medija Media Market koji se održava od 23. do 27. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma.

Svakog dana od 10-20 časova i nedeljom od 10 do 16 posetioce štanda našeg lista očekuju različiti sadržaji, kvalitetan program, zanimljivi gosti, pokloni, promotivne akcije za članove Kluba čitalaca Danasa i razna druga iznenađenja.

Među imenima koji će gostovati ovih pet dana na našem štandu su Jelisaveta Seka Sablić, Danica Vučenić, Marko Vidojković, Jugoslav Ćosić, Vuk Drašković, Miodrag Majić, Dare i Mare, Branislava Antović, Biljana Lukić, Antonela Riha, Minja Miletić, Marčelo, Sevdah Baby, Jelena Anasonović…

Posetioci našeg štanda prva tri dana imaće priliku da provera svoja znanja u kvizu koji je pripremio Istinomer.rs, a svakodnevno će moći da se fotografišu ili naprave gif na Slik-Slik Photobooth.

Dnevni list Danas započeće na ovom sajmu i ekološku kampanju “Budi Danas pametan” za podizanje svesti o štetnosti upotrebe plastičnih kesa – radionicom o tome kako napraviti kesu od Danasa, u kojoj će nam pomoći štićenici udruženja „Živimo zajedno“. Istog dana biće održan i pop-rock bend “Zvuci srca” koji čine članovi Humanitarne organizacije “Dečje srce” i korisnici Doma “Srce u jabuci”. Zvucima srca razbijaju predrasude o osobama sa smetnjama u razvoju.

Poslednji dan, nedelja 27. oktobar biće posvećen najmlađima – dečiji dan, kada ćemo organizovati radionicu crtanja na temu kako vidite novinare, a Unine i Jelenine pinjate organizovaće izložbu i razbijanje pinjate napravljene od Danasa, a udruženje Živimo zajedno priprema predstavu.

Tokom trajanja sajma svako ko se učlani u Klub čitalaca Danasa na 12 meseci i plati karticom dobiće šolju na poklon.

Detaljan program dostupan na Fejsbuk događaju “List Danas na Media Marketu 2019” i u narednim brojevima štampanog izdanja lista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari