List Danas poklanja predsedniku pretplatu na PDF izdanje (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić više puta izjavio da ne čita naš list

Ostavite komentar


        1. Ispravno. Oba pisma su srpska, ako su pisana razumno i bez namere da se sused ugrozi i ojadi.

    1. Ako ne citas Danasovo piskaranje, sta trazis na ovom portalu? A sto se samokrunisanog tice, cita taj Danas i te kako, ne cita informer, kurir i alo jer zna da su to medijski trovaci i smradovi u njegovoj ogavnoj propagandi?

    2. Čita Vladane svako ko ima malo dostojanstva i ne pristaje da bude sistematski zatupljivan od strane dvorskih smećarskih medija. Ja se ne bavim politikom, što se za tebe ne može baš reći, rekoh da vidiš kako razmišljaju obični građani koji su nešto u životu i pročitali pa ne možeš da im menjaš svest na dnevnom nivou

    3. Da. Čitaju normalni i misleći ljudi, zato što im trebaju normalne novine, a ne propagandne splačine.
      A na tvom primeru vidim da ga itekako čitate i vi botovi sendvičari, ali naravno, ne iz istih razloga. Vi to po službenoj dužnosti…

    4. Ne sekirajte se. Vaš predsednik sigurno neće pročitati „piskaranje“. Kladim se da ne zna ni sta je pdf file, a kamoli da je otvori.

    5. Ja sam bio u zabludi da je vas list nezavistan od centara moci i novca. Ovaj spisak mi je objasnio zasto lazima lobirate za firmu Car Go koja radi krseci zakon i pomazete joj da unisti taksi sluzbu u Beogradu. Netacnim, laznim i pristrasnim tekstovima, uz konstantno krsenje odluke o zabrani reklamiranja ove kompanije koja se bavi nelegalnim prevozom putnika.

  1. Svako od nas bi trebalo da pokloni ponesto predsedniko mnogo nas je zaduzio, zahvalni smo mu na svakom napretku koji je postigao za SRBIJU.

    1. Ваистину нас је задужио толико да ни наше беле пчеле неће моћи те кредите да врате. На томе сам му вечно незахвалан. АВ добија исечке из новина о себи. Сад бивши најбољи студент правног (ако му Шешељито није сређивао испите) може да чита и о другима.

  2. Lik ima vokabular kao rabadzija sa smederevskog puta. Ne cita taj nista, samo zamajava nas nesrecne srbe. Opet, lep gest urednistva. Bravo!

    1. Ima da se pročita mnogo toga pametnog. Šta više, ne znam da li se to može podvesti pod „pametno“, jer je ono što „Danas“ piše odraz naše stvarnosti. A u njoj, nema baš mnogo pametnog.

    2. Da, da… Mnogo „pametnije“ ima u informeru i na pinku – pregled dana u „zadruzi“ – sta su nasi popularni kriminalci i njihove starlete jutros doruckovale..

  3. Sjajan gest!
    Bravo za Danas.
    Od predsednika se sada očekuje jedno – hvala, ako u njemu postoji bar zrno kulture i vaspitanja.

  4. :Čitaš i muka ti je, jer ovde u ovim novinama se vidiš uvek, i ko si bio i ko jesi i gde ideš i ti to dobro znaš. Čitaš nego šta i boli te istina.

  5. Ovom društvu umesto kukumavčenja fali kreativnosti u borbi protiv porobljivača razuma.

    ‘Danas’ pokazuje kako se može. Svaka čast !

  6. Danas su jedine nezavisne novine u Srbiji. Meni se par puta desilo da nisam mogao da kupim novine, kaze zena u trafici, sve prodato, nema vise. Svaka Vam cast. Vucic, lazov, garantovano cita Danas samo sto mu se verovatno ne svidja, lol. Nastavite dalje. Mi citaoci pomazemo koliko mozemo. Samo budite svoji i da Vas niko ne dira. Molim Vas. Ako i Vi odete, nece nas Vise ni biti.

  7. Bravo, Danas! Ucinili ste pravu stvar. Treba ga zezati malo, kako nas on u zdrav mozak zeza, ovo nije nista naspram toga..

  8. Kada bi on vas razumeo. U njemu je pomracenje.. posle njega potop. Ako uspete da oporavite naseg predsednika (nadam se da hocete) bicete kruna ove revolucije. U svakom slucaju pomoc mu je potrebna.

  9. Uopšte mi nije jasno, zbog čega NAJ BOGATIJEM ČOVEKU SRBIJE, poklanjate tako skup poklon!? Da li to Danas postaje glasilo SNS-a!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.