Lončar: Nema zabrane zapošljavanja u zdravstvu

Poslanici Skupštine Srbije o amandmanima na zdravstvene zakone

Ostavite komentar


  1. Naravno da nema zabrane zapošljavanja, samo nisu nigde raspisani konkursi za zapošljavanje. HA ha

  2. Direktori DZ ne da nisu strucni po pitanju upravljanja i organizacije rada, nego su pod direktnom kontrolom predsednika opstine i vladajuce partije. Drzava izdvoji novac iz budzeta za nabavku npr. nekog aparata, onda krece muljaza. Tendera nema, sve se bratski dogovori, u DZ se uvali krs, a toj firmi se cak i ne plati. Kuda ide novac gradjana? A tek kada upravni odbor smisli kako pacijentima da naplati kroz vanstandardne usluge ono sto im pripada u sklopu zdravstvenog osoguranja koje placaju. I za kraj, kada tako dobro posluju sto na sajtu fonda stoji spisak zdravstvenih ustanova koje nikad nisu poslale finansijski izvestaj.

  3. Šta je sa onima koji najduže traže posao sad ćete da zaposlite svi koji su iz klupa izašli a mi koji godinama radimo po ugovoru i koji nikako da dođemo do rešenja. Ko na nas misli. Naravno da je bitno da zadržimo mlade ali ministre cele porodice se sele roditelji se jedva snalaze. Zato molim vas nek se poštuje red. A ne da nas preskaču svi od kursadžija pa sve do balavca

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.