Lončar: Nisu ispunjeni uslovi da bi se kineska vakcina testirala u Srbiji

Ostavite komentar


    1. Što nismo prvi da zabranite evropski auto otpad kao druge zemlje vec ste ga dovukli i napravili haos sa parkingom i zagadjenjem a prvi ste za vakcine koje nećemo.

  1. Kineska Nacionalna biotehnicka grupacija (CNBG) i kompanija Sinovak navode da su Srbija i Pakistan medju zemljama koje su pristale da ucestvuju u trecoj fazi klinickih ispitivanja njihovih vakcina protiv koronavirusa. U Srbiji ce biti testirane dve CNBG-ove vakcine, dok ce Pakistan testirati resenje koje je razvila pekinska podruznica te kompanije, navode izvori iz Kine. Ko je to dao „pristanak“ , za koji tek sada, zahvaljujuci Danasu saznajemo ? Ko to ima ovlascenja dr Loncar da pristaje bez znanja i pristanka naroda i iza njegovih ledja ? I otkuda da bas vi pohitate prvi da kao demantujete tu vest ?

    1. Neka na sebi testiraju vakcine Lončar, Vučić, Mali, Gojković, Toma Diploma, Mihajlovićka, Vesić, Gašić, Čadež, Kon i ostali napredni članovi SNS . Hvala na prostoru.

    2. Ko ima ovlascenje da u ime Srbije prihvati testiranje strane vakcine na njenom stanovnistvu?

  2. Cim si se ti oglasio, sigurna sam da cete nas potrovati – smrt nam je garantovana 100%.

  3. Testiranje je druga reč za eksperiment! A ministar kaže, nećemo uzeti vakcinu koja nije bezbedna. Samim tim što nije ispitana do kraja, vakcina nosi visoki stepen nebezbednosti to jest rizika. Vrhunac bezobrazluka i delovanja protiv zdravlja nacije.

  4. Gospodo iz SNS, posteno bi bilo da tu Kinesku vakciju prvo prime clanovi Glavnog odbora SNS na celu sa predsednijkom AV, zatim, clanovi odbora po gradovima i opstinama, pa onda clanstvo SNS. Ostali gradjani, ako bas zele, neka prime.
    Ne bih da budem opitni kunic u ime i za racun SNS ako vec moram da gledam AV i trpim najupesniju vlast u nasoj galaksiji.

    1. Ni u ludilu necu vakcinisati decu ovom ne ispitanom vakcinom….
      Pakijemo kofere i bežanija iz proklete Srbije…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.