Lončar: Pridržavanjem osnovnih mera prevencije ne bi došli do ovolikog broja zaraženih

Ostavite komentar


  1. Od virusa se stiti zakljucavanjem u kaveze, a broj zarazenih se smanjuje otpisivanjem brojke od 4000 ili objavljivanjem 1/3 od ukupno potvrdjenih dnevnih slucajeva. Ili ja nisam dobro pratila sta ste radili mesecima?

  2. A i da smo se pridržavali zakona ti nikada ne bi došao na mesto ministra! Pogotovu ako znamo kako ti je nadimak!

    1. Nismo ni mi krivi sto ste vi jeli pecenje, cmakali se i igrali kolce na vasoj proslavi. Bez maske, podrazumeva se. Nismo mi krivi za vase kampanje, izbore i VIP zurke. Sram da vas bude!!

  3. Da se izvesni balavko nije konstantno pojavljivao na tv-u bez maske (i time slao pogrešnu poruku javnosti), možda bi se i svaki Mika, Pera i Žika odgovornije ponašali.

  4. Odlaganjem, nameštenih izbora ne bi došlo do ovolikog skoka zaraženih. Opet okrivljuju narod, da prikriju svoju bahatost.

  5. Ko je doneo odluku da se odrze izbori i dao saglasnost za derbi i ostala masovna okupljanja? Ministar ce morati da odgovara za narusavanje zdravlja velikog broja ljudi!

  6. Kako to da se korona pojavi na žurkama i TC a ne na stadionu i na mestima gde se mitinguje ili sakupljaju sigurni glasovi? Kako to da je znala da prepozna kupce u supermarketima i ne dira ih dok su seljaci na pijacama bili u opasnosti? jel se to popustalo navijačima kao trećoj sili u državi jer nema smisla da vojska i policija idu i ruše „nelegalne objekte“, dave novinare i poput Misirca iz „Povratka otpisanih“ u zatamnjenim džipovima plaše kolebljive birače. zašto pre izbora niste izasli sa ovom pričom? kako da vam bilo ko veruje?

  7. Ljudima sve ovo komentarisanje dobro dođe kao izduvni ventil. Kažu šta misle, izviču se i imaju utisak da su nešto uradili za sebe i druge. Treba da stavimo maske i izađemo na ulice kada smo nezadovoljni. Ovako će uvek neka vlast praviti budale od nas jer se bunimo samo na internetu.

  8. Ministre da nije bilo izbora sigurno bi bilo manje zarazenih .Kako te nije sramota da se pojavis ida komentarises.

  9. I da imamo odgovornu vlast koja se bahato ponasa i konstantno laze po pitanju zarazenih (jer, tokom izbora su bili mutavi po ovom pitanju) ne bismo takodje imali ovoliki broj zarazenih. Nije bilo bezbedno, ali je moralo na biralista i sve pripremne radnje sto ide pre toga ceo mesec, i na stadione i mitinge… Inace, nemoj da mi slucajno jos neko narod jos jednom optuzi da je kriv, jer nije.

  10. Čoveče, imaš li ti bar malo obraza? Sve ste prilagodili kako bi održali nakaradne izbore, očito su stvarni podaci pre izbora prikrivani a vi imate hrabrosti da građanima držite lekcije. Da je ovo normslna država, ti bi već odgovarao na pitanja nekog tužioca. Ali nismo, daleko smo mi od svake normalnosti.

  11. I imbecilu je jasno da se ljudi ne pridržavaju vaših mera koje se svodi na nošenje maske i ništa više.
    I, dokle ćete to ponavljati kao papagaji?
    I ne preduzimati ništa.

    I ne govorite nam o ekonomiji jer navijači na utakmicama ne drže ekonomiju ove zemlje.
    Ili drže?

    1. Navijači glasaju za onog ko će voditi ekonomiju zemlje i ostaviti ih na miru da budu to što jesu i to što rade a rade na ekonomiji diskretno i indirektno.

  12. Raspisali ste izbore usred pandemije i žrtvovali narod zarad vlasti, a opet je neko drugi kriv. Sram vas bilo! Mada uzalud, vi i ne znate šta je sramota…

  13. Sramota sta ovaj covek prica,ponizena sam dok citam ovakve gluposti!

  14. mi što nismo izlazili na izbore slatko vam se sad smejemo

  15. PS. Kažu ljudi,
    kad Vučić, Brnabićka i Kisićka stave masku, staviće i oni.

  16. A Crnogorcima objasnjavao kako pojma nemaju o virusu i kako on sve zna….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.