LSV Zrenjanin: Građani godišnje izdvajaju više miliona evra za kupovinu flaširane vode, odgovorni za ovaj lopovluk i dalje su na slobodi 1Foto: M.Pudar/Danas

Gradski odbor LSV u Zrenjaninu saopštio da očekuje kažnjavanje odgovornih za propuste sa vodosnabdevanjem Zrenjanina, navela je ova stranka povodom vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina, na kojoj se danas donose odluke vezane za rešavanje pitanja snabdevanja grada ispravnom vodom.

Kako su naveli, Liga socijaldemokrata Vojvodine čvrsto stoji na stanovištu da je jedino kvalitetno, dugoročno i održivo rešenje izgradnja regionalnih vodovoda, koji će obezbediti isporuku ispravne pijaće vode svim građanima Vojvodine, Banata i Zrenjanina.

„Nedopustivo je i sramotno što još niko nije odgovarao za dosadašnje neuspehe na poslu izgradnje fabrike vode u Zrenjaninu.Stotine miliona dinara građana Zrenjanina otišlo je za izgradnju postrojenja za prečišćavanje pijaće vode koju je gradila firma „Grupo Zillio“. Vlast je od tog projekta napravila pravi rijaliti koji je puno koštao, a rezultirao je eksplozijom u Fabrici vode. Građani Zrenjanina godišnje izdvajaju više miliona evra za kupovinu flaširane vode. Nedopustivo je da su odgovorni za ovaj lopovluk i dalje na slobodi“, navodi se u saopštenju LSV.

LSV poručuje da će čekati do kraja godine da vide da li će rešenje predstavljeno javnosti dati dugo očekivani rezultat.

Više vetsi iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari