LSV Zrenjanin: Kada će početi radovi na zaobilaznici?

LSV Zrenjanin pita kada će gradska vlast ispuniti obećanje

Ostavite komentar


  1. Bilo kakvi radovi bilo gde u Srbiji će početi kada lažna opozicija (LSV, LDP …) izađe iz Vučićeve pozadine i prestane da zamajava građane pred izbore…

    1. A prave opozicije nema. Bar u Zr. Zato sam ja za LSV, pa makar i nisu „prava“.

  2. To je samo još jedna u nizu nebuloza i budalaština od strane vlasti. Koliko se sećam, G.Ministarka je jesenas bila na otvaranju gradilišta i ispričala nam koješta, a od svega toga ništa. Dokle će nas ovako zamajavati i lagati to ni bog nezna. sve to govori da je ova vlast nesposobna i da svoju vlast gradi na lažima i prodavanju magle a za rad svojih ličnih interesa i lične koristi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.