Maja Nikolić: Mehanizam kontrole medija doveden skoro do savršenstva

Ostavite komentar


  1. Dok je dotična primala lepu platu na prethodnim televizijama onda nije videla kontrolu medija?

    1. Da je htela, mogla je biti deo masinerije koja urnise novinarstvo. Ali nije. Izabrala je da radi svoj posao pošteno. Treba to ceniti

    2. Jeremija, smogla je snage da prelomi, a da joj je bilo lako da prelomi nije. Na TV Prva otišla pre nego je SNS stavio šapu i na tu televiziju. Negde sam pročitao (ne znam da li je tačno) da joj je muž član SNS-a ili je bio i kum Vučica. Zna se kako prolaze oni koji otkažu poslušnost vođi, bilo direktno ili indirektno. 2016-e ili 2017-e napisala je tvit „Ustani Srbijo“ svakako se nije odnosilo na režimski deo Srbije, vec na onaj deo Srbije (naroda) koji je obespravljen! Kada je I.Ivanovic bio u sporu sa TV Prva, javno je stala na njegovu stranu, uostalom i sama je rekla kada je odlazila sa TV Prva, da ne oseca da tamo pripada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.