Maja Pavlović: „Videla“ sam Vučića

Međunarodne novinarske organizacije podržale zahteve direktorke Kanala 9 koja već 16 dana štrajkuje glađu

Ostavite komentar


  1. U Indiji su dosta česti protesti štrajkom gladju. Radi većeg efekta treba postaviti mali podijum, zaštitu od kiše i sunca i krevet. Tu treba da se leži i dan i noć. Efekat je veći a i kad se zanemoća krevet je na javnom mestu. sasvim dobronamerno.

    1. Da smo narod iole da cemu valja, onda bi sva udruzenja novinara sa svojim clanovima dosla ispred predsednistva i stajala sa ovom zenom dok se ne ispune njeni zahtevi, ako je vec toliko podrzavaju…e posto se to nece desiti, neka vlada AV jos 1000 godina….

  2. Majo, malo ti fali za uspeh. Jedno slovo. Da se zoves Masa (Milojica Radosavljevic) kupila bi jos petnaestak televizija i bez problema bi placala takse jer bi pare iz budzeta za „projekte“ pokrivale sve sto treba. Uz sve to, sin bi ti bio direktor Vodovoda, a snajka direktorka Turisticke organizacije u Krusevcu. Tada ne bi bilo potrebe da cekas koga cekas, vec bi ti „poslovni partner“ keramicar ovezbedio direktan i brz prolaz. Dakle, ne MaJa, nego MaSa i svet je tvoj.

    1. Mani se ćorava posla. Radio sam u lokalnom mediju od 2001. do njegovog zatvaranja 2015. godine. SOKOJ-u i OFPS-u niko ništa ne može. Pisao, slao išao,ukazivao na razne nepravilnosti u tom njihovom“obračunavanju“ tarifa za medije ali uzalud. Nema ova vest veze samo sa Vučićem…sve prethodne vlasti ništa nisu htele-smele da urade bilo šta po ovom pitanju. Na sajmovima medija pokušavali direktno da dobijemo odgovore na ova pitanja ali bez uspeha. Na kraju kada smo videli da ne vredi, zatvorili smo radio stanicu.

  3. Treba ona iole vidljivije da smrsa da bi neko poverovao u to gladovanje. Jer ako tu nije ubedljiva kako ce potencijalni gledaoci njene televizije verovati u njene vesti. A ako tamo pred ulazom, bas onako, ocigledno, smrsa moze da ocekuje da ce se sve kamere okrenuti ka njoj i u tom slucaju moze da racuna i na tv karijeru Gordane Suse. Ovako, sa foliranjem, neka joj je Milojko Pantic na pomoci….

    1. Supruga mi je radila kod „Drage Maje“ Palvović, na kanalu 9; dok je posao na toj televiziji cvetao, svi zaposleni su morali da vrate deo uplaćene minimalne zarade nazad Maji na ruke.

  4. Draga Majo, prestanite da ubijate sebe, njemu da je stalo da vas primi, uradio bi to prvog dana. I da se vama nesto desi nece se ni okrenuti, pa taj je huskao na rat devedesetih, ko zna koliko je mladih izgubilo zivote zbog njegovog srbovanja

  5. Vidjela Vučća i kao da joj se ukazao Isus!! Vaš Vučko je u Srbiji stvorio od samog sebe ( a i vi novinari ste tu mnogo pomogi) kult lćnosti!!

  6. Cedo moje!Slusaj Dedu.Eto ja cekam tu Jevropu vec dvadeset i kuur godina.Lazedu nas cedo.Oni azedu i kradedu da bi dosli i ostali na vlasti.Njima je stalo da ti pomognu ko do lanjskog snega.A ovi drugi, da ne govoimo.To su sadisi isto kao i Jevropa koja nas muci i laze.
    Nego drago cedo moje.Batali se ti corava divana i idi iz tog Novoga Sada u bei svet.Ima tamo leba i na izvoz.Ostavi te garagane da se izivljavaju nad nejackima kao i Jevropa nad nama Srbima.Vide li ti tog Mekalistera.Pljuje se njemu sto je 200.000 i kusur dusa zeblo i mrzlo se u dugim kolonama i marsevima.Svi su oni ista klapa, nemaju duse, ni stida ni srama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.