Majdanpek: Naizmenično intenziviranje vodosnabdevanja po zonama 1Foto: J. B. K.

U nameri da koliko, toliko prevaziđu problem u vodosnabdevanju prisutan poslednjih dana zbog izuzetno malih količina vode u vodozahvatu Pustinjac, u majdanpečkom “Vodovodu” su uz promenjeni režim rada pumpi, uveli i naizmenično intenziviranje vodosnabdevanje po zonama.

U nameri da koliko, toliko prevaziđu problem u vodosnabdevanju prisutan poslednjih dana zbog  izuzetno malih količina vode u vodozahvatu Pustinjac, u majdanpečkom “Vodovodu” su uz promenjeni režim rada pumpi, uveli i naizmenično intenziviranje vodosnabdevanje po zonama.

Majdanpek je podeljen u tri zone. najviši deo grada koji podrazumeva zgrade B1, B2 i B3 do naselja “Bagremar je jednazona, sledeća je od naselja “Bagremar” do Opšte bolnice i treća čitav donji deo Majdanpeka od Opšte bolnice.

Na FB stranici JP “Vodovod” Majdanpek objavljen je raspored za utorak i sredu ( 26. i 27. jul) po kojem će po zonama i u određenim vremenskim periodima biti intenzivirano vodosnabdevanje Majdanpečana.

Time bi, kako se očekuje, voda ravnomerno stizala do svih potrošača i bio prevaziđen problem koji su zbog niskog pritiska imali stanari u višespratnicama.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari