Majdanpek: Poziv za predlaganje kandidata za najviša opštinska priznanja otvoren do 5. septembra 1Majdanpek, Foto: J. B. K.

Komisija za kadrovska pitanja, odlikovanja i druga javna priznanja pozvala je kolektive i pojedince da do idućeg ponedeljka, 5. septembra, dostave predloge za dodelu nagrada, pohvala i javnih priznanja povodom 12. septembra, Dana opštine Majdanpek.

Septembarske nagrade najviša su priznanja opštine Majdanpek koja se tradicionalno dodeljuju povodom 12. septembra, Dana opštine Majdanpek.

Komisija za kadrovska pitanja, odlikovanja i druga javna priznanja uputila je poziv za predlaganje kandidata za dodelu nagrada, pohvala i javnih priznanja povodom 12. septembra.

Kandidate za opštinska priznanja mogu da predlože kolektivi i pojedinci i predlozi, osim osnovnih podataka o kandidatu za nagradu, predlog treba da budešire pisano obrazložen uz naznaku za koju se nagradu, priznanje i pohvalu predlaže.

Kako se u pozivu još navodi, nagrade, pohvale i javna priznanja dodeljuju se za postignute rezultate u radu i za aktivnosti koje zaslužuju javno isticanje i opšte priznanje.

Pisani, obrazloženi predlozi Komisiji za kadrovska pitanja, odlikovanja i druga javna priznanja treba da budu dostavljeni najkasnije do ponedeljka, 5. septembra.

Po isteku roka, Kadrovska komisija razmotriće prispele predloge i doneće zaključak o dodeli nagrada, pohvala i javnih priznanja koje će dobitnicima biti uručene na svečanoj sednici Skupštine opštine Majdnapek povodom Dana opštine.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari