Majdanpek: Sve informacije o Popisu 2022. dostupne građanima u Info centru Popisa stanovništva, domaćinstva i stanova 1Foto: Popis 2022

Republički zavod za statistiku saopštio je da je počeo sa radom Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. Radno vreme Info centra je od 8 do 20 časova svakoga dana, a telefonski pozivi besplatni

Potrebne informacije i odgovore na pitanja koja se tiču predstojećeg Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova građani mogu svakodnevno da dobiju u Info-centru Popisa 2022.

Prema informaciji koju je objavio Repubčički zavod za statistiku, pozivom na broj telefona 0800 444 005, građani će od operatera dobiti tražene informacije, a radno vreme Info-centra je od 8 do 20 časova svakoga dana.

Pozivi ka Info-centru su besplatni i dostupni sa teritorije cele Srbije iz fiksne mreže Telekoma Srbije i mobilnih mreža.

Na teritoriji opštine Majdanpek na predstojećem Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova biće angažovano sedam instruktora i 41 popisivač.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari