Majić (Petnica): Otrovni ugalj je ravan kolektivnom sporom samoubistvu

Ostavite komentar


  1. Kako protiv toga šta se dešava u ovako korumpiranom društvu? Dok nas ne istrebe u vidno velikom broju ništa se neće promeniti.

  2. Predlažem da uradite anketu o zabrani upotrebe otrovno lignita za grejanje
    Pozdrav

    1. Toliko komentara oko gluposti,neverovatno je da je gos. Majic tek sad video zagadjenje vazduh samo ga pitam gde je bio pre 10 ili 15 godina kada se trosilo 10 puta vise sirovog lignita.Vi kao novinari nebi trebali podrzavati neku teoriju ako to i sami ne proverite.Pozivanjem broja telefona nekoliko stovarista u srbiji dobicete informaciju da je prodaja lignita 10 puta manja nego ranijih god.

  3. Jako ozbiljne optuzbe bez i jednog argumenta ili dokaza , kao neko ko se bavi prodajom uglja tvrdim da su izjave gdin-a Majica , nebulozne ! To sto on tvrdi, dokazati bez naučne studije je čista naučnafantastika . Ne bi trebao da uzbunjuje narod , ako se vec ne razume i njegove paušalne izjave su jako opasne !

    1. Milane, zagađenje je evidentno i dokazano merenjima. S obzirom da se razumete u ovu tematiku, možete li vi da date svoje mišljenje koji je uzrok ovog povećanja zagađenosti?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.