Majić: Politički uticaj brana rešavanju korupcionaških afera, Srbija nema sudsku vlast

Ostavite komentar


  1. Moja diploma drzavnog pravnog vredi koliko i zanat montiranje klima uredjaja na Salbardu. Roditelji, nemojte davati deci da studiraju pravo! Osim ako zelite da budu poltroncine bez integriteta, a za to im i ne treba fakultet.Kad u penzije odu ljudi kao Majic, bicemo gori od Meksika.

  2. Ovo kaze zato su sve te afere izmisljene. Vlast je potpuno cista, a opozicija nema nikakve druge argumente osim lazi.

    1. Tako je, vlast je potpuno čista i nema nikakvih afera, sve je 100% izmišljeno.
      Jedina istina je da je tebi danas zapalo da budeš dežurni bot. Je li ti bar sendvič pojačan?

    2. Zbog čega toliko mrziš sopstveni narod bote, pa podržavaš krađu i otimačinu onih na vlasti? Da li ti je i makar malo žao što se Srbija prazni i nestaje zbog njih?

  3. Sudija Majic prvo neka odluci da li zeli da bude opozicionar ili sudija,a ako se odluci da ostane sudija neka se ne mesa u politiku i naravno silovatelje da zadrzi malo duze u pritvoru,hvala

      1. Evo, ja nisam „bata“, i nemam nikakve veze ni sa jednom strankom, a imam isto mišljenje. Ova kreatura odavno se ne ponaša ni kao pravnik, ni kao sudija, agituje za davanje nade najgorim zločincima i mučiteljima i ubicama dece. Ne silazi sa N1 jer samo oni mogu da bez gnušanja i sramote aminuju zlo koje izlazi iz njegovih usta.

        1. A kako bi po tebi trebalo da se ponasa jedan pravnik u Srbiji? Kao Zagorka Dolovac?

    1. Ja i Smajić nismo opozicionari, ali tražimo pravdu, da se kriminalci kazne i strpaju na robiju. Ne može nekažnjeno neko da krši Ustav, da laže i kradeeee…. Stop…
      P.Sajdžo 2020

  4. Ako se on ne plasi da kaze sto misli i sudi po pravu zasto bi se njegovi kolege plasili ovo mi zvuci kao opozicionar a ne pravnik

  5. Evo ja pitam gopodina sudiju (a još bolje bi bilo da to urade novinari) da nam razjasni tragediju Monike Karimanović, deteta od 12 godina, koju je oteo .zločinac silovatelj POVRATNIK.

    Ko je to omogućio da silovatelj POVRATNIK još jedanput ponovi zločin.
    Da li treba da se, taj koji je oslobodio zločinca, izvede pred sud, da mu se sudi.

      1. Nije on oslobodio ovog zločinca.

        Medjutim, oslobodio je nekoga koji je obljubio devojčicu, sa neverovatnim obrazloženjem da optuženi nije mogao znati da je to kažnjivo. Zamislite.

        A solio nam je pamet da su u Srbiji zločincima silovateljima povratnicima ugorožena ljudska prava.

        Ima još toga.

  6. Sve što je rekao ovaj časni čovek je istina. Korupcija je ovde sistemska ide od državnog vrha. Sudska vlast ne funkcioniše, neki su korumpirani a neki se plaše Vučiće vih tabloida .
    Ovo bi mogli razrešiti kada bi nas 500.000 šetalo ulicama ali nam je zima ili vrućina ili nam se ne sviđa organizator protesta .

  7. …kako ovako sposobna poliucija ne uspeva da uhvati jednog ludaka vec 12 dana. Kada stignu teroristi i tvoje gace bice na tarabi…a ti samo botuj i dsalje.

  8. Da li je apelacioni sud bio protiv donosenja Tijaninog zakona i da li je apelacioni sud dve fodine ranije pustio ovig psihopatu pedofila. Da li je ovaj gospodin bio protiv Tijaninog zakona. Znate netreba opozicija da svaku fukaru koja je protiv vlasti prihvata kao svoju. Vise ima stete nego koristi.

  9. Koliko je bedno biti podguzna mušica izvršne vlasti. Zar je strah od opstanka na radnom mestu državnog tužioca važniji od nasušne potrebe da državni tužilac krivično procesuira kakvu kriminalnu strvinu iz izvršne vlasti. Takav bednik od državnog tužioca apsolutno nije potreban ovom društvu, a uhlebljenje sebi uvek može naći u advokaturi.
    A što niko ne priča o ukidanju vekovnog prava oštećenom da može pokrenuti krivični postupak u svojstvu supsidijarnog tužioca kada ga državni tužilac obavesti da je odbacio krivičnu prijavu. Da se ukidanje ovakvog vekovnog prava nije dogodilo, ne bi me uopšte zanimala ta institucija korumpiranog državnog tužioca, jer bih svoja prava najbolje štitio, odnosno ne bi mi trebao državni tužilac ni za kurca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.