Mali: A zašto da novogodišnja rasveta ne stoji do marta?

Ostavite komentar


  1. Treba biti konkurentan u iskorenjivanju korupcije i u transparentnosti, npr. , koliko je lično Mali zaradio od iznajmljivanja rasvete gradu, a što u stvari plaćaju svi gradjani Beograda, koji je eto postao veća turistička atrakcija od diznilenda. A opšte je poznato da se baš u junu ljudi odlučuju gde će za doček,( sem julovaca, naravno)!!!

  2. Rasveta NE TREBA da stoji od septembra do marta,zato sto umesto Grada,struju placamo MI!!!!

  3. Pa da li si ti mali normalan?
    Očito da su svi u časti preuzeli način komunikacije av…na pitanje odgovori pitanjem ili odgovori ono što tebi dogovara iako nema veze sa konkretnim pitanjem
    Sramota

  4. Sa njim nije nesto u redu, novogodisnja rasveta zbog turista, i to nam je gradonacelnik, veliki minus za SNS i za DS kad mogu da imaju ovakve kadrove za odgovorna mesta.

  5. Ja bih ovu rasvetu zamenio sa nekom letnjom varijantom. Beograd kao turistički grad mora da traži svoje mesto na turističkom tržištu Evrope. Celogodišnja ukrasna rasveta u centru grada bi sigurno doprinela da se što više stranih turista interesuje za naš glavni grad i boravak u njemu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.