Mali: Radujem se izveštaju o Savamali

Ostavite komentar


  1. Da li je moguće da se grupa neodgovornih huligana, koja je na vlasti, do te mere ruga narodu Srbije?
    Treba da se stidimo sveta. Ovakva lakrdija nije zamisliva nigde na svetu!
    Kad – tad, neko će podneti sankcije za ovo ponižavanje nacije!

  2. MUPu je bilo potrebno toliko vremena da sačini Izveštaj o kriminalnom činu rušenja objekata u Savamali, valjda da ga isfriziraju tako da izgleda logično (valjda su pribavili i dokaze ili "dokaze") kao u nekim ranijim slučajevima,koji će se, "kad ovo danas bude juče", izučavati na policijskim školama, kao beskrupulozno mešanje vlasti u rad policije i nametanje rezultata istraga. Pomenimo samo slučaj "krađe identiteta Andrije Vučića" itd. Sada već bivši Gradonačelnik BGDa hvali samog sebe, kao on je ovo i ono (kaao da to nije plaćeno iz budžeta ili novvog zaduživanja) i naravno, po stsroj matrici, kritikuje Đilasa…

  3. Vucic ce da ti se izvini,on je vrh vlasti u Bg. nazvao KOMPLETNIM IDIOTIMA,a to ste i dokazali.Nijedan vrtic nije izgradjen Mirijevo za vreme Djilasa dobilo 3 nova vrtica,dom zdravlja,Mirijevski Bulevar,vi supu niste napravili .Mirijevo ima 100 000 stanovnika,a nema bazen.Nabrojte sta zidaju ti kranovi,to sto prave stanove,to ne radite vi,nego privatnici.

  4. Ako se ovaj moj Mali raduje izveštaju o rušenju u Savamali, znači da je izveštaj kriminalan!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.